Bărbatul care și-a înjughiat mama, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul care și-a înjughiat mama, reținut pentru 24 de ore

8.114
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 57 de ani și-a ucis miercuri dimineață mama cu mai multe lovituri de cuțit. Când și-a dat seama ce a făcut a vrut să se sinucidă. Acum, se află sub pază la spital. A fost reținut pentru 24 de ore și astăzi procurorii vor cere arestul preventiv.

 

Crima a avut loc pe strada Drumul Apelor. Familia aparținea Martorilor lui Iehova. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că o voce i-a spus să își omoare mama. A luat un cuțit și a înjunghiat-o pe bătrână de mai multe ori. Când a realizat ce a făcut, bărbatul a vrut să se sinucidă cu același cuțit. Anchetatorii l-au găsit vorbind cu divinitatea. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă şi a constatat decesul victimei. Autorul, tot cu ajutorul unui cuţit, a încercat să se sinucidă. Se pare că autorul este cunoscut cu afecţiuni psihice“, a  spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.  Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice, care va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

 

Vestea crimei i-a șocat pe vecini. Mama și fiul se înțelegeau bine și niciodată nu s-au certat. „El îşi iubea foarte mult mama. Nu pot să cred că a putut să facă una ca asta. Era o familie retrasă.  Știu că fac parte dintr-o altă religie. Am auzit că le-a spus poliţiştilor că a auzit azi-dimineaţă o voce care i-a spus ce să facă. Ferească Dumnezeu de așa ceva“, a spus o vecină.

4 COMENTARII

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2149

  Familia APARȚINEA Martorilor lui Iehova?! Cu acte de proprietate?

 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   01-08-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  58

  Omu era nebun de demult, stau langa el..

 3. #3

  Diţescu Ionuţ te așteptăm acasa , stim ca esti nevinovat!!

 4. #4
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2152
  Citat Mesaj initiat de Kenwoo
  Omu era nebun de demult, stau langa el..

  Dacă s-ar fi ocupat cineva de el, să-și ia tratamentul, nu s-ar fi întâmplat nenorocirea asta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.