Casă făcută scrum de un trăsnet

Casă făcută scrum de un trăsnet

6.134
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O casă a fost făcută praf ieri seară după ce a fost lovită de un fulger. Tragedia s-a petrecut la ieșirea din Craiova, în cartierul Făcăi.  Imediat ce a trăsnetul a lovit, acoperișul a luat foc. În câteva minute întreaga locuință a fost cuprinsă de flăcări. Proprietarul a sunat imediat la 112 și la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri. „Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de pompiei, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței care a ars în totalitate. Au ars de asemenea două paturi, o masă, aproximativ 150 kg materiale textile și s-a degradat un frigider“, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Oltenia.

 

Vremea rea a lovit mai multe locuințe din Dolj. Ploile abundente au inundat gospodăriile, iar oamenii au cerut ajutorul pompierilor pentru evacuarea apei:

 • În intervalul orar 16.36 – 18.30, Detaşamentul de Pompieri Calafat a acţionat pentru evacuarea apei dintr-un spaţiu comercial, și două gospodării de pe  str. Tudor Vladimirescu, str. Decebal și  str. Dunării.
 • Ora 18.27, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat pentru degajarea unui copac căzut într-o gospodărie din com. Cârcea, str. Ştefan cel Mare.
 • Ora 19.04, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, din mun. Craiova, cart. Făcăi, str. Oltului.
 • S.V.S.U. Calafat a acţionat pentru evacuarea apei din patru gospodării de pe străzile: Ştefan cel Mare,  Jiului,  Smârdan,  Decebal, din mun. Calafat.
 • Ora 18.30, S.V.S.U. Coşoveni a acţionat pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din com. Coşoveni.

8 COMENTARII

 1. #1
 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   03-10-2005
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  2064

  Fulger le mai lipsea….

  Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
 3. #3

  Pentru multi este o casa, asa baraca cum o numesti tu. Nu toti au vile sau apartemente de lux „ca tine” Cine stie in ce cotet oi traii si tu.

 4. #4
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  3992

  GHINION.

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 5. #5
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  5043

  pacat

 6. #6

  O intimplare care parca exemplifica „prezenta dumnezailor”…

 7. #7
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  4668

  Corect,nu toata lumea isi permite sa stea in vila.

 8. #8
  0-day Member
  Data de inscriere
   20-09-2016
  Mesaje
  2

  Hai ma ne lasi … Tavi Florian, dumnezeu a dat cu fulgerul in ei a ? mai sa fie, cine stie ce le-o fi facut amarati astia de i-a traznit. Mai sa fie, ce minte v-a dat dumnezeu asta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.