”Prietenii Motanului Încălțat” poposesc la Severin. La Craiova continuă înscrierile la atelierele...

”Prietenii Motanului Încălțat” poposesc la Severin. La Craiova continuă înscrierile la atelierele de creație

4.052
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

”Prietenii Motanului Încălțat” fac spectacol vineri, 23 septembrie 2016, în grădina de vară ”Geo Saizescu” a Palatului Culturii ”Teodor Costescu” din Dr. Tr. Severin. Piesa prezentată publicului este o propunere de interpretare a cunoscutei povești, venită din partea actriței Iulia Cârstea. Gazeta de teatru_foto1

 

Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Iulia Cârstea a transformat-o într-o piesă ce prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, hotărâtă să cucerească publicul de la oraș.

 

Între timp, înscrieri la ateliere, la Teatrul Colibri!

 

De asemenea, până la 26 septembrie 2016, continuă înscrierile la trei din cele zece ateliere de creație ale Fabricii de povești electroColibri, la care au mai rămas locuri. Este vorba despre: ZECE DEGETE, NU DOAR DOUĂ MÂINI (coord. Marin Fagu), GAZETARUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), DINCOLO DE MASCĂ (coord. Geo Dinescu)

Gazeta de teatru_foto2

Atelierele se vor desfășura în perioada 3 octombrie – 11 decembrie 2016, preţul / atelier (întreaga perioadă) fiind 150 lei. Pentru fiecare atelier în parte există un număr limitat de locuri.

 

Înscrierile  se fac prin formular on-line, link-urile pentru fiecare atelier în parte fiind disponibile pe site-ul instituţiei: www.teatrulcolibri.ro şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TeatrulColibri. 

 

Pentru completarea formularului on-line, persoanele interesate vor accesa link-ul dorit, vor scrie datele necesare şi vor apăsa pe butonul de trimitere. Perioada obligatorie de achitare a taxei pentru ateliere este 19 – 26 septembrie 2016 și se va plăti la sediul teatrului, de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00, sau prin ordin de plată / transfer bancar în contul instituției, publicat pe www.teatrulcolibri.ro.

Sâmbătă, ora 16:00 – DINCOLO DE MASCĂ (coord. Geo Dinescu), pentru copii de minim 8 ani, atelier prin care descoperă cea mai cunoscută formă a teatrului de improvizație, commedia dell’arte, și învață să construiască măști. atelier_Dincolo de masca

Formular de înscriere, link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeslpVyJMJbh_e77H0kvkC6s5gh7-y-i8-ud8UZG4GTwhw3YQ/viewform

Sâmbătă, ora 17:00 – GAZETARUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), vârsta minimă 10 ani, este cu ochii pe tot ce mişcă în teatru. Vede spectacole şi scrie cronici, ia interviuri, realizează articole despre şi cu actori, regizori, scenografi, oamenii din spatele scenei. Totul pentru Gazeta de teatru.

Formular de înscriere, link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxQOVMGQ6QC-KsSluncuV70RXMb8-MhOdzEPiz1TTIm_lInw/viewform

ateliere_Zece degete nu doar doua mainiVineri, ora 17:00 – ZECE DEGETE, NU DOAR DOUĂ MÂINI (coord. Marin Fagu), pentru copii și adolescenți, vârsta minimă acceptată 10 ani, un atelier în care se bucură să deslușească tainele construcției de păpuși.

Formular de înscriere, link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvCb0LQKzJbgGKdroRLjV_FzzzWKNtrjReQe3lb41vC4WmVA/viewform



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.