Copilul de 13 ani cu 13 furturi la activ, în numai două...

Copilul de 13 ani cu 13 furturi la activ, în numai două luni, acuzat iar de furt

4.318
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii au primit o nouă sesizare de furt, ieri, din partea unei tinere de 24 de ani, care le-a spus polițiștilor că, în timp ce se afla pe Str. ”M. Kogălniceanu”, din Craiova, un minor i-a furat din buzunarul hainei, un telefon mobil în valoare de 500 lei.

În urma verificărilor efectuate în zonă de polițiștii ajunși la fața locului, a fost depistat minorul A.D.A., de 13 ani, din Craiova, care avea asupra sa telefonul mobil sustras. Minorul este același care, ieri, a fost identificat și prins de oamenii legii pentru același tip de infracțiune. 

Telefonul a fost restituit persoanei vătămate, iar pe numele minorului s-a întocmit un nou dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, acesta fiind consiliat de reprezentantul DGASPC Dolj și apoi încredințat familiei.

În total, la nivelul IPJ Dolj au fost constatate, din luna decembrie 2017 și până în prezent, 14 infracțiuni comise de băiat.

Foto: arhivă



6 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    6

    „Bravo” lui…. Mai are un an pana raspunde penal, mai face inca 15. Macar atunci cand o sa fie arestat o sa aiba dosar stufos sa infunde 10-15 ani puscaria …

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6984

    Face pe dracu. Nu face nicio zi de puscarie. Nu raspunde penal retroactiv. De la 18 ani in sus raspunde. De la 16 pana la 18 ani are raspundere limitata si aia „nu se pune” si e foarte dificil sa-l bage la parnaie pe raspundere limitata. Aveti grija la genti, portofele, buzunare, telefoane. Eventual purtati arme albe la voi pentru aparare ca in orasul asta nu va apara nimeni si nimeni se pare ca nu sare pentru voi. Purtati-va singuri de grija si luati-va masuri de precautie.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    6
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Eventual purtati arme albe la voi pentru aparare ca in orasul asta nu va apara nimeni si nimeni se pare ca nu sare pentru voi. Purtati-va singuri de grija si luati-va masuri de precautie.

    Mare iti este gradina ta doamne…

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-08-2014
    Mesaje
    24

    Koss are dreptate in orasul asta nimeni nu sare si nici politia nu isi mai face treaba. Atentie mare !

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    6
    Citat Mesaj initiat de 3r3s3d
    Koss are dreptate in orasul asta nimeni nu sare si nici politia nu isi mai face treaba. Atentie mare !

    Asa este.. „trebuie” sa ne inarmam cu, cutite, sabii, topoare, pistoale, sa-i omoram da-i in ma-sa. Voi astia cu aceasta gandire, probabil vi sa urat cu binele, si nu stiti cum sa ajungeti pe la mititica o buna bucata de vreme. Ce mi-ar place ca astia ca voi de se cred zmei, sa puneti in aplicare ce ziceti, si sa va vad infundand puscariile, sa vedeti cum isi fac treaba cu voi. Daca as sti ca n-as raspunde pentru ceea ce fac, si nu mi se intampla nimic, atunci as ciuruii 3/4 din tara asta plina de retarzi si idioti.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6987

    Omule atunci cand e vorba de viata ta cand ai de-a-face cu un nenorocit mai bine viu si in parnaie decat mort si prost. Bine, unii-s prosti si fara sa fie morti dar deja asta-i alta treaba. Ce eu va indemn la crime, violuri si talharii? va dau sfaturi utile sa va protejati viata ca nu stii niciodata peste ce nebun ori crizat dai si cu mana in buzunarul gol nu prea ai ce sa faci.. Ce faci ii dai cu portofelul in cap? Fiti ma oameni cerebrali.

    Am vazut gabori care fugeau ca potarnichiile si se ascundea cand era vorba de scandaluri stradale asa ca.. despre ce sa vorbim? Au si ei familii, copii deh.. e grea meseria de politist sa ti-o faci cum trebuie..

    La fel si oamenii care se fac ca nu vad ori sunt nepasatori.. tot la fel au si ei familie, au si ei copii, de ce sa se implice cand vad ceva nasol.. mai bine se fac ca nu vad.. rasa lor de struti fricosi.

    AA.. si inca ceva cand vedeti ceva aveti ma spirit civic.. interveniti pe cat posibil nu fugiti ca lasii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.