Craiova: Controale în şcoli. Poliţia a căutat elevii chiulangii

Craiova: Controale în şcoli. Poliţia a căutat elevii chiulangii

647
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Câteva sute de unităţi de învăţământ, dar şi societăţi comerciale din zona adiacentă acestora au fost verificate, ieri, de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu jandarmi şi reprezentaţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, în cadrul unei acţiuni pentru combaterea absenteismului şcolar şi a faptelor antisociale.

Poliţiştii au verificat 300 de unităţi de învăţământ, dar şi peste 320 de societăţi comerciale. În urma controalelor, 16 persoane au fost conduse la poliţie pentru verificări amănunţite. De asemenea, oamenii legii au constatat o faptă de natură penală şi au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale de aproape 20.000 de lei.

Cu ocazia controlului, 13 elevi din cadrul mai multor unităţi de învăţământ din Craiova, care absentau nemotivat de la orele de curs, au fost depistaţi în localurile de alimentaţie publică din zona centrală a municipiului Craiova.3 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   12-11-2013
  Mesaje
  4

  E bine ca sa intampla acest lucru, cred. Totusi, sursa acestor absenteisme sunt mult mai adanci si mai grave. Un copil lipseste de la scoala din mai multe motive: din cauza educatiei primite de acasa, la scoala, din cauza programei depasite si bazate numai pe povesti teoretice ce nu se pot proba ori nu sunt probate din cauza aceleiasi scuze: nu exista bani pentur materiale si pentru tot ce e nevoie pentru a face orele cat mai practice. La scoala nu te invata lucruri actuale, cum sa te descurci in vreme de criza, cum sa iti invstesti banii, cum sa te cunosti pe tine, cum sa iti dai seama ce doresti sa faci in viitor. Acestea pot fi o parte dintre cauze, sa pedepsesti un elev, sa il exmatrriculezi, sa ii scazi nota la purtare e super simplu, dar sa stai de vorba cu el la ore si sa incerci sa ii cunosti asta deja,,,,e prea modern si prea mult.

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  2125

  Vă mai zic eu de ce chiuleam de la ore? Din cauza profesorilor cretini!!.. Decât să mă fi dus la ore să îmi fac nervi și să mă facă tanti aglaia în mii de feluri.. mai bine îmi beam eu liniștit apa minerală în bar. Atitudinea gaborilor și gândacilor care faceau controale și atunci ca și acum a fost și este una execrabilă… ce mama măsii îi interesează pe gabori că chiulesc unii de la școală n-am înțeles și nici nu voi înțelege niciodată.. probabil cineva care a trăit pe vremea lu Ceaușescu e mai în măsură să explice.. încet încet ne întoarcem spre comunism.. păcat..

 3. #3
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3588

  Și ce le face? Ii urecheaza?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.