Craiova: Inspectorii de la Taxe și Impozite care au șters amenzi din...

Craiova: Inspectorii de la Taxe și Impozite care au șters amenzi din sistem, trimiși în judecată

772
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova i-au trimis în judecată pe 14 foşti şi actuali inspectori din cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova. Aceștia sunt acuzaţi de comiterea unor infracțiuni de fraude informatice, fals, înşelăciune şi abuz în serviciu.

Mai exact, cei 14 inculpați din dosar, angajați la Taxe şi Impozite Craiova, au şters din evidenţa fiscală informatizată mai multe debite din amenzi, în baza unor sentinţe civile fictive şi a unor chitanţe nereale. De asemenea, funcţionarii sunt suspectaţi că au acordat nejustificat facilităţi fiscale unor persoane care nu aveau dreptul şi care nu se încadrau în prevederile legale ori au anulat mai multe chitanţe prin care au fost încasate taxe judiciare de timbru, pentru a obţine beneficii materiale. Prejudicial adus bugetului local este de aproximativ 650.000 de lei. 

Funcţionarii care lucrau la Txe și Impozite și care sunt acuzaţi de fapte de corupţie sunt: Titina Guşiţă, Octavian Cojocaru, Petrişor Stepan, Elena Munteanu, Vasilica Bumbac, Claudia Bogoi, Luminiţa Predoaica, Ioana Moraru, Georgeta Mitroi şi Lilioară Piciu. Corina Coadă, Lucica Păsărică, Valentina Cătănescu şi Andreea Beldeanu sunt foşti inspectori ai Direcţiei.

6 COMENTARII

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Locatie
   in eter
  Mesaje
  3465

  Mai sunt cativa de la care a plecat invatatura , probabil s au dat la fund la timp . Urmeaza oricum altii , chiar fac pariu .

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   08-02-2014
  Mesaje
  126

  Lyatii la ancheta si pe celebrii d ni directori Moni si Cristi…care au papat banutii de la taxe si impozite cu multpreacunoscutele d ne asistente ale sp.Victor Babes.

 3. #3
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2503

  La puscarie cu ei dar si cei care au beneficiat de acest favor

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 4. #4
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3586

  nebuni frate.ce au crezut animalele astea oare?

 5. #5
  Maniac
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Locatie
   in eter
  Mesaje
  3473

  Da vreau sa va spun ca am cerut informatii unei dudui de acolo referitor la impozit si habar nu a avut pe ce lume traieste . Oare cine o fi angajat o acolo ?

  Probabil dupa ce ” au plecat ” greii,astia habar n au pe ce lume traiesc .

 6. #6
  Newcomer
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  12

  Inventivi si descurcareti Romani!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.