Dolj: 117 pietoni amendați pentru traversare neregulamentară

Dolj: 117 pietoni amendați pentru traversare neregulamentară

610
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Peste o sută de pietoni au fost amendați, ieri, de polițiști, pentru că au traversat strada prin loc nepermis. Cuantumul amenzilor aplicate de oamenii legii doljenilor care nu au respectat legea a fost de 15.000 de lei.

Poliţiştii rutieri doljeni au acţionat pe principalele drumuri din judeţul nostru pentru conştientizarea pietonilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când se angajează neregulamentar în traversarea străzilor prin alte locuri decât cele marcate şi semnalizate corespunzător.

Conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 155 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc 15 000 lei. Dintre acestea, 117 au fost aplicate unor pietoni care au travesat neregulamentar strada.

3 COMENTARII

 1. #1
  Dom
  Junior
  Data de inscriere
   18-04-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  59

  Sunt si nu sunt de acord ,este de bine dar problema mare nu sunt pietoni care traverseaza neregulamentar , pentru ca acestia se uita si in stanga si in dreapta de 2 ori pana sa traverseze , problema mare sunt pietoni care sar pe trecere fara sa se uite daca vine masina, pt. ca au dreptu.Ei sunt adevaratu pericol , atat pt. noi soferi ca abia oprim cat si pt ei.

 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   15-11-2005
  Mesaje
  83

  Are dreptate Dom! Aia care fug pe trecere trb amendați

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  47

  Uni chiar merita cate o amenda!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.