Dolj: 120 de amenzi și permise reținute pentru exces de viteză

Dolj: 120 de amenzi și permise reținute pentru exces de viteză

4.346
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din Dolj au acționat pe linia prevenirii și combaterii accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive. S-a urmărit și creșterea gradului de siguranță rutieră și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolele la care se expun în situația în care nu respectă prevederile legale din domeniul circulației pe drumurile publice.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 227 sancțiuni contravenționale de peste 97.000 lei, dintre acestea 140 sancțiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară.

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere.

Spre exemplificare, în cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat pe S. Ion, 60 de ani, din Balş, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 129 km/h în zona de limitare 70km/h. De asemenea, polițiștii l-au depistat și pe M.Ion, 38 de ani, din Tg. Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 120 km/h în zona de limitare 50km/h.

Totodată, l-au depistat și pe V.Tudorel, 58 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, conducând un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 123 km/h în zona de limitare 50km/h.

În cele trei situații prezentate polițiștii rutieri i-au sancționat cu amendă pe șoferi, în conformitate cu prevederile legale, totodată fiind luată măsura complementară de a le fi reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Foto: arhivă

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     04-01-2009
    Locatie
     Craiova, RO
    Mesaje
    1883

    De aceea se petrec multe accidente. Vrem sa fie si la noi ca in strainatate, insa noi nu respectam nimic.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-09-2017
    Mesaje
    4

    Sa insiste, ca si in oras cred ca reusesc sa ia 10 permise pe zi si sa dea 200-300 de amenzi. Sa mearga in zona unor treceri pe bulevarde mai libere, sa vada cum trec ca neghiobii cu 100 la ora sau mai mult fara a lua piciorul de pe acceleratie, ce sa mai zic de franat cum zice legea. Iar daca le apare cineva in fata pe trecere spun ca le-a sarit in fata si n-a putut sa evite, sau ca a iesit de u stiu unde si nu l-a vazut, dar nu spune ca ghiolbanul nici n-a luat piciorul de pe acceleratie si sa franeze pana la evitarea orcarui pericol asa cum zice legea ca trebuie sa faci in zona trecerilor de pietoni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.