Fostul primar din Malu Mare, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Fostul primar din Malu Mare, trimis în judecată pentru tentativă de omor

8.452
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au trimis în judecată, în stare de libertate, opt inculpaţi, între care se află şi fostul primar din comuna Malu Mare, într-un dosar vizând comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate şi complicitate şi instigare la aceste infracţiuni. Este vorba despre un incident violent, petrecut în campania electorală de la alegerile locale din 2012, în timpul căruia susţinătorii primarului în funcţie la acel moment, Alexandru Dicu, s-au bătut cu simpatizanţii candidatului PPDD.

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au anunţat că au dispus, la începutul săptămânii trecute, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a fostului primar din comuna Malu Mare, Alexandru Dicu, acuzat de instigare la lovire sau alte violenţe, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Alături de el, în acest dosar mai sunt inculpaţi David Constantin Mătuşa, minor la data comiterii faptelor, acuzat de tentativă la omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice; Marian Marius Fugaru zis Moni, acuzat de complicitate la tentativă la omor, lovire sau alte violenţe (două infracţiuni) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice; Constantin Cosmin Fugaru zis Neamţu, acuzat de complicitate la tentativă la omor, lovire sau alte violenţe (două infracţiuni), lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice; Gheorghe Rogojinaru, acuzat de lovire sau alte violenţe (două infracţiuni), lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice; Ion Ursu, acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice; Marin Sbora, acuzat de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice; Stelică Mătuşa, acuzat de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Potrivit procurorilor, cei opt inculpaţi, respectiv candidatul la funcţia de primar şi susţinătorii săi, au procedat în mod diferit, în sensul că o parte a inculpaţilor a urmărit şi blocat în trafic un autovehicul, a sechestrat şi a exercitat violenţe asupra a trei persoane vătămate (constituite părţi civile în cauză), provocând totodată un scandal care a tulburat ordinea şi liniştea publică pe raza comunei Malu Mare. În urma administrării materialului probator, s-a evidenţiat faptul că, la îndemnul şi în prezenţa inculpatului Alexandru Dicu, majoritatea inculpaţilor s-a dedat la comiterea unor acte de violenţă, context conflictual în care persoana vătămată Stănică Titel Marius a fost lovit în zona capului cu un corp contondent, cu consecinţa producerii unor leziuni traumatice grave, care i-au pus acestuia în primejdie viaţa.

 

Scandalul a pornit după ce candidatul Alexandru Dicu a fost anunțat că mai mulţi bărbaţi aruncau, dintr-o dubă, în curţile cetăţenilor, baxuri de hârtie igienică care aveau fiecare ataşat un afiş cu fotografia lui Alexandru Dicu, sub care era mesajul: „L-ai folosit? Aruncă-l! Păstraţi comuna curată!”.

Sursa text/foto: cvlpress.ro

 



7 COMENTARII

  1. #1

    Test psihoneurologic ar trebui sa il faca orice dependent care are o functie

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4057

    TARANI ASTIA CARE AJUNG PRIMARI.10ANI PUSCARIE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-09-2013
    Mesaje
    19

    e de la mine din comuna ar trebui bagat 50 ani futui familia in gura de hot si criminal

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5093

    legea sa faca dreptate

  5. #5

    Hmm….in sfarsit ajunge unde ii este locul ))

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6046

    Asta era ala care era asa de SENSIBILIZAT la stirea aia cu Hachikō de Malu Mare?.. Cu cainele ala tembel?? HAHA.. Unii infractori dupa ce ca sunt infractori si ocupa functii publice mai si se umplu de penibil.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4729
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Asta era ala care era asa de SENSIBILIZAT la stirea aia cu Hachikō de Malu Mare?.. Cu cainele ala tembel?? HAHA.. Unii infractori dupa ce ca sunt infractori si ocupa functii publice mai si se umplu de penibil.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.