Migranți ascunși pe osia unei remorci, descoperiți la Calafat

Migranți ascunși pe osia unei remorci, descoperiți la Calafat

446
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei doi migranți, cetățeni sirieni, erau ascunşi sub un autocamion, pe osia remorcii, și intenționau să intre ilegal în România pentru a ajunge într-un stat Schengen. Pentru asta, i-au plătit şoferului, un turc, 9.500 de euro.

migranti calafat 12.04.2014 1

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, un autocamion marca DAF, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari au descoperit, ascunse pe osia triplă a remorcii autocamionului, două persoane de sex masculin. În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni în vârstă de 53, respectiv 51 de ani.

Aceştia au declarat că au fost preluaţi, în urmă cu câteva zile, de către şoferul camionului dintr-o parcare din Turcia. Ei au călătorit în cabina autovehiculului împreună cu şoferul, acesta ascunzându-i la controalele de frontieră pe osia remorcii. Pentru a ajunge intr-un stat Schengen, cei doi migranţi au declarat că au plătit şoferului suma de 9.500 de euro.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, bărbaţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

3 COMENTARII

 1. #1
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  989

  Niște amărâți.
  Siria e o țară distrusă, cu zeci de mii de morți, cu cu sute de copii orfani, care se ascund printre ruine ca să nu fie uciși…
  Oricine ar fugi de acolo.

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  2647

  vai de ei.sarmanii

 3. #3
  Spammer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  2285

  Pacat.. razboaiele civile.. au decimat Siria astia oameni amarati.. sau aia din africa de se omara ei intre ei..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.