Poliția a acționat preventiv pe străzile din Craiova

Poliția a acționat preventiv pe străzile din Craiova

6.383
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Echipaje ale Biroului Rutier au organizat și executat, ieri, în municipiul Craiova, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză. La controale au participat 8 polițiști, care au controlat 52 de autovehicule și au legitimat 58 de persoane.

Oamenii legii au aplicat un  total de 39 sancțiuni, dintre care pentru viteză 24 și pentru alte abateri 15 și au reținut un permis de conducere. Sancțiunile aplicate se ridică la valoarea de 7540 lei.

Tot ieri, cinci poliţiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie au organizat şi executat o acţiune în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 Republicată. Oamenii legii au controlat 42 de vehicule și au legitimat 49 de persoane. Cu această ocazie au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale a căror valoarea totală este de 1740 lei.

Foto: arhivă

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    614

    Tot ca pe vremea lu’ Ceausescu au ramas. Controale peste controale, cand societatea are nevoie de ei in strada si pentru contraventiile marunte, pe care le gasesc la tot pasul, DACA VOR.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.