(Video) Razie de amploare a Rutierei: 1.300 autovehicule verificate

(Video) Razie de amploare a Rutierei: 1.300 autovehicule verificate

1.924
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Peste 100 de polițiști de la formațiunile de poliție rutieră, ordine publică, luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale au participat, în tot județul, la sfârșitul săptămânii trecute, la identificarea șoferilor care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa alcoolului. Au fost verificate aproximativ 1.300 autovehicule, fiind legitimate peste 1.800 de persoane. politia razie

 

Cu ocazia acestei razii în trafic, polițiștii doljeni au constatat 13 fapte de natură penală, pentru care au fost întocmite dosare de cercetare penală, precum și 252 abateri de natură contravențioală, pentru care au fost aplicate amenzi de peste 58.900 lei.

 

Totodată, 22 permise de conducere au fost reţinute – dintre care 12 fiind reținute pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice -, iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.

 

Foto: IPJ Dolj/razie

 



22 COMENTARII

  1. #1

    Imi place ca au prins curaj sa opreasca si masini mai scumpe…

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    2

    De oprit le opresc. Chestia este ca sa ia masuri cu aia de bani gata, fapt cea ce nu se prea intampla, ca pune melteanul in secunda doi pe telefon si suna mafiotul sef si pleaca lnistit, sau poate il recunoaste, si doar ai atrage o mica atentie sa nu mai faca ca bate la ochi fata de altii. Vad ca au fost insotiti de trupe, foarte bine, sa mai taie din elan vagabonzilor cu tupeu care se vad intr-un BMW sau Mercedes.

  3. #3
  4. #4

    Frecție le picior de lemn, opresc doar domnișoare și oameni în vârstă

  5. #5

    Nu mai dați știri manipulatoare

  6. #6
  7. #7

    Mai des ar trebui razi ca astea mai ales cu mascații? !

  8. #8

    Stai linistit ca m-au oprit si pe mine de doua ori in seara aia odata pe un sens si mai tarziu pe celalalt, prima oara am muscat-o pt centura

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-03-2016
    Mesaje
    1

    un lucru foarte bun,sa continuie tot asa mai ales in zilele de vineri si sambata.!

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4043

    F bine.

  11. #11

    Cel mai corupt orasi cei din lunca sunt opriti cu mascati iar seara le da drumu dau dreptu in cluburii sa nufie filati sa vina anafu din buc sai controleze nu cei din craiova

  12. #12
  13. #13
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    33

    foarte bine ! raziile astea ar trebui facute in 2 pasi : prima data opresti animalul beat si-i iei permisul, apoi peste 2 zile mai faci un control si-l prinzi pe acelasi animal circuland fara permis.

  14. #14

    Doar în povesti cu polițiști

  15. #15

    La mine în cartier nici nu vin fără mascați

  16. #16

    Chiar in centrul orasului, isi parcheaza PORCII jipanele pe trecerile de pietoni. Chiar ieri l-am vazut pe un asemenea specimen. PE AIA NU-I VEDE POLITIA! DAR PE RAHATII DE BANI GATA, CARE SE CRED ZMEII SOSELELOR, NU-I VEDE POLITIA?! SMENARI DE TOT SOIUL SI CE NAIBA OR MAI FI. L-am vazut eu zilele astea, de doua ori, pe un asemenea gibon intr-un BMW-u decapotabil, manifestindu-se zgomotos pentru agatarea gagicilor, probabil. NU, n-are treaba politia cu astia! Asa e in capitalism. MARE DE TOT E SFIDAREA… de asta am terminat eu mecanica, AR, cu 10, sa-i vad acum pe papitoii astia cu duduile lor in masini de lux. Prin felul lor de a fi, se vede cit de facili sint banii pe cere-i etaleaza ostentativ.

  17. #17
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    249

    Taganii cu Beeembe si Haudi noi cumparate din proxenetism , droguri , furturi au umplut Craiova si nimeni nu le face nimic aia in lunca nu au platit o taxa in viata lor . Sa ii opreasca pe astia cu Beembe cu Audi masini deastea ca astia sunt pleava societatii cum vad o masina de genul oprit direct si verificat bine toate actele tot sigur nu exista nimic .

  18. #18
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3379

    f bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  19. #19

    DA. Și după taie filmarea. Tipic

  20. #20

    ce ai cu domnu cornaciu adrian nu noi suntem problema orasului si al tarii romanesti sunt cei dela conducere

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.