Sute de craioveni și-au dat astăzi mâna la evenimentul „Oltenia vrea autostradă”

Sute de craioveni și-au dat astăzi mâna la evenimentul „Oltenia vrea autostradă”

1.744
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Oltenii și-au dat mâna din nou mâna pentru constucția simbolică a autostrăzii Craiova-Pitești. Este al doilea evniment organizat de deputatul Florentin Gust care a reușit să strângă astăzi peste 500 de participanți. “Aşa cum ne-am propus, ne întâlnim lună de lună într-un marş al solidarităţii, prin care continuăm prin propriile forţe construirea simbolică a autostrăzii mult promise. Trebuie să înţelegem că numai prin presiunea societăţii civile această autostradă se poate construi. Dacă cetăţenii olteni nu îşi vor da mâna pentru a pune presiune pe autorităţi pentru realizarea autostrăzii promise, autostrada va rămâne un deziderat”, susține vicepreședintele Partidului Social Românesc , Florentin Gust.

Acțiunea sa a reușit să mobilizeze și foarte mulți tineri aflați peste hotare care, deși plecați s-au pozat cu pancarte pe care scrie “Oltenia vrea autostradă”. Florentin Gust spune că va organiza în fiecare lună astfel de evenimente și speră ca până la toamnă lanțul uman “Oltenia vrea autostradă!” să lege Craiova de Pitești. În acest fel crede că îi va sensibiliza și pe mai marii țării pentru a aloca fonduri pentru această autostradă.



25 COMENTARII

  1. #1

    a fost si Radu Berceanu la eveniment?…

  2. #2

    O vrea Oltenia autostradă, dar cine o face??

  3. #3

    Tovarasul Ponta face autostrada asta impreuna cu Olga din 2012 si din pacate multi au pus botu’la minciunile lor. http://www.oltenianews.com/victor-ponta-in-maxim-o-luna-anuntam-castigatorul-pentru-autostrada-craiova-pitesti/

  4. #4

    repara cineva groapa aia imputita de langa trecerea de pietoni din fata primariei ? sau acolo nu trebuie sa se tina craiovenii de mana ?

  5. #5

    Aia e pentru reducerea vitezei…..

  6. #6

    chiar e o groapa magica, pentru ca de regula sta politia mai in fata si te lasa fara permis daca intri pe contrasens sa o ocolesti

  7. #7

    Degeaba… timp pierdut… li se rupe.

  8. #8

    Vor autostrada craiovenii si prin asta ii fac propaganda candidatutului politic de sustine ideea.Cind a fost alaturi de Ponta de il sustinea nu a reusit sa il convinga sa faca autostrada,abureli.

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    0

    La ce ora ? eu pe la 12 jumate am trecut pe acolo, si iar pe la 3, si nu era nimeni. Sau au mers 50 (care defapt se fac peste 500) prieteni a lui gust, cu niste harti pana acolo, si si-au tras 3-4 poze si au plecat ? Eu ma intreb, gust asta unde face autostrada asta ? ca mai face si alcooluta una de prin 2012 face la ea, le fac paralele ? sau incearca si asta sa prosteasca lumea cu autostrada in speranta ca o sa fie votat

  10. #10
  11. #11
  12. #12

    Aham! Da! Tare

    E vreo parte din ROMANIA care sa nu vrea autostrada, mah deștepților?!?

    Îi promovați aiurea pe cretinoparzii ăștia penibili, fără cap, fără direcție, fără orizont!
    Doar niste isterici electorali

  13. #13
  14. #14
  15. #15

    Nu trebuie să ne întâlnim mama lor de politicieni

  16. #16

    Nu cred ca se va realiza in decursul vietii noastre

  17. #17

    Cainii latra, ursul merge ! De aia nu mai pot ei !

  18. #18
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3376

    Nu cred ca se va realiza

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  19. #19
  20. #20

    Mai intii masina imi trebuie… caci n-am fost nascut in conjuncturi favorabile, precum papitoii si duduile din BMW-uri si jipane.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.