Cum Deschizi un Cont de Pariuri Online?

Cum Deschizi un Cont de Pariuri Online?

36.654
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

Datorită circumstanțelor – distanțare socială, măsuri impuse, dar și datorită avantajelor oferite, tot mai mulți punteri încep să testeze mediul online pentru pariuri. În acest articol îți vom prezenta pas cu pas procesul de deschidere al unui cont de pariuri online, alături de câteva recomandări care să te ajute pe termen lung.

 

Activitatea de pariere s-a dezvoltat într-o direcție care avantajează spațiul virtual, cu acces rapid oricând și de oriunde, la alegerea fiecărui jucător. În timp, aproape orice industrie evoluează către un format cât mai confortabil și eficient.

 

Scurtă examinare a site-urilor de pariuri

 

Înainte de deschiderea unui cont de pariuri online, poți cerceta câteva detalii despre fiecare operator, pentru a vedea care opțiune ți se potrivește cel mai bine.

 

În general, vei fi influențat de recomandări, reputație, publicitate, și alți factori, dar înainte de a introduce datele tale personale, poți examina câteva aspecte importante:

 • Recenzii pe site-uri de specialitate sau din partea utilizatorilor.
 • Cote și piețe ca să te asiguri că poți paria pe sporturile de care ești pasionat.
 • Aplicație mobilă – acum poți regăsi aplicațiile atât în App Store cât și (foarte curând) în Google Play Store pentru că aplicațiile operatorilor de iGaming nu mai sunt restricționate.
 • Metode de depunere și retragere plus taxele percepute.
 • Valoarea bonusului de bun venit și, mai important, dificultatea termenilor de retragere.
 • Funcțiile de pariere disponibile – cash out, bet builder, cote mărite, pariuri multiple, și altele.
 • Disponibilitatea transmisiunilor în direct.

 

Cu legalitatea caselor de pariuri nu ar trebui să îți faci prea multe probleme pentru că e imposibil să accesezi din greșeală un site de pariuri fără licență de operare. Va avea domeniul blocat în România.

 

Cum deschizi un cont de pariuri online

 

Vom considera 888sport ca exemplu, dar pașii sunt foarte similari pentru toate casele de pariuri. Denumirile anumitor secțiuni pot fi puțin diferite, dar e foarte ușor să identifici fiecare pas, indiferent de site-ul de pariuri. Operatorii întotdeauna vor încerca să facă acest proces cât mai simplu.

 

Pas cu pas: cum îmi fac cont la 888sport

 

 1. Accesezi site-ul de pariuri și faci click pe butonul Înscrie-te Acum (dreapta sus).
 • Poți să-ți creezi contul și de pe mobil, din browser sau direct din aplicație, dar îți recomandăm să îți creezi contul de pe un PC dacă ai posibilitatea, va fi mult mai simplu și mai rapid.

 

 1. Introduci datele personale obligatorii: nume, prenume, e-mail, CNP, și bifezi căsuța în care confirmi că ai peste 18 ani și accepți termenii și condițiile, și politica de confidențialitate. Click pe butonul de Continuare.
 • Orice operator de pariuri trebuie să verifice vârsta, identitatea și adresa utilizatorilor pentru susținerea pariatului responsabil. Datele tale vor fi întotdeauna în siguranță.

 

 1. Introduci datele contului tău de pariuri: nume de utilizator, parolă, întrebare de siguranță și răspuns. Click pe butonul de Continuare.

 

 1. Introduci datele tale de contact: țara de reședință, oraș, adresă, cod poștal, număr de telefon mobil. Opțional: bifezi dacă dorești să primești oferte și promoții prin e-mail, sms sau poștă.
 • Ține de preferința ta cum dorești să primești notificări, dar dacă vrei să fii conectat la cele mai noi oferte, îți recomandăm să bifezi această opțiune. Vei putea schimba (sau bloca) această setare pe viitor dacă te răzgândești.
 • Vei primi un e-mail de confirmare cu datele tale de utilizator.
 1. Completezi procesul de verificare – te loghezi în contul de pariuri și vei primi o notificare pop-up pentru completarea verificării. Click pe Încărcați acum și alege documentul pe care vrei să-l folosești pentru verificare: pașaport, carte de identitate, carnet de șofer, sau alte documente. Încarci o copie a documentului respectiv (poza, scan). Click pe butonul de Încărcare.
 • Ai 30 de zile pentru a completa procesul de verificare. Dacă nu primești această notificare, poți accesa această secțiune printr-un click pe butonul de Casierie (dreapta sus).
 • După cum am precizat anterior, fiecare operator are obligația de a verifica aceste date pentru a se asigura, printre altele, că ai domiciliul în România și că ai peste 18 ani.

 

În format scris, acest proces pare mai lung decât chiar este, durează doar câteva minute în total. Înscrierea este foarte intuitivă iar dacă urmezi pașii de mai sus, te vei putea bucura de contul tău de pariuri în timp record.

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.