Mandinga s-a calificat în finala Eurovison

Mandinga s-a calificat în finala Eurovison

581
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mandinga s-a calificat în finala Eurovison

Trupa Mandinga s-a calificat in finala Eurovision 2012 care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti, de semifinala care s-a desfasurat la Baku, in Azerbaidjan.

Trupa Mandinga a cântat în prima semifinală a Eurovision 2012 de la Baku. Evoluţia reprezentanţilor României a fost marcată de câteva probleme tehnice, care au afectat interpretarea solistei Elena Ionescu.

Membrii formaţiei Mandinga şi-au început bine evoluţia, însă la primul refren al piesei Zaleilah solista Elena Ionescu, care a intrat pe scenă într-o rochiţă scurtă, portocalie, a avut ceva probleme, cauzate, foarte probabil, de o defecţiune la casca în care trebuia să se audă.

Cântecul “Zaleilah” interpretat de Mandinga este foarte bine cotat la casele de pariuri, fiind între primele cinci favorite. Pe primul loc este Suedia, care va evolua în semifinalele de joi, urmată de băbuțele care reprezintă Rusia și care au evoluat tot marți seara.

Delegația României promisese un spectacol pe cinste, menit să aducă România în finală.

Dintre cele 18 finaliste de marţi s-au mai calificat reprezentanţii Moldovei, Islandei, Ungariei, Danemarcei, Albaniei, Ciprului, Greciei, Rusiei şi Irlandei.

A doua semifinală va avea loc joi, când vor evolua reprezentanţii din Serbia, Macedonia, Olanda, Malta, Belarus, Portugalia, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, Suedia, Georgia, Turcia, Estonia, Slovacia, Norvegia, Bosnia şi Herţegovina şi Lituania.

Şi din această semifinală se vor califica tot zece ţări în marea finală, programată sâmbătă.

Marea Britanie, Franţa, Italia, Azerbaidjan, Spania şi Germania sunt calificate direct în finală în calitate de ţări organizatoare ale concursului.
Sursa: http://ponturidespre.ro2 COMENTARII

 1. #1
  Trancer
  Data de inscriere
   29-05-2006
  Locatie
   Departe
  Mesaje
  385

  Yeey. Iar mergem cu manele-house cantate in spangleza la Eurovision.

  "You have 99 problems... and bitches are all of them"
 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   08-12-2007
  Mesaje
  69

  Eu cred ca va castiga Suedia clar

  http://www.youtube.com/watch?v=4nJcmLMb5to&feature=fvwrel

  Mandinga slabut un fel de manea, dupa mine mult mai bine erea daca eream reprezentati de

  Electric Fence – Sun-ta

  http://www.youtube.com/watch?v=q0iX4nzP_bY

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.