Craiova: Compania Ubisoft face un nou val de angajări

Craiova: Compania Ubisoft face un nou val de angajări

2.912
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Producătorul de jocuri video Ubisoft România intenţionează să recruteze şi anul acesta oameni noi, menţinând astfel creşterea constantă din ultimii ani, scrie Ziarul Financiar.

Conform sursei citate, în următoarele luni, cel puţin 100 de persoane vor intra pe poziţii nou create în echipa Ubisoft România, care numără mai mult de 1.200 de angajaţi în sediile din Bucureşti şi Craiova.

În ultimul an am recrutat peste 200 de oameni pe joburi specifice departamentului de producţie jocuri, IT şi testare, cu accent pe poziţiile de programare şi testare. Anul acesta susţinem creşterea constantă de 10% avută în ultimii ani, continuând să ne concentrăm tot pe joburile de programare şi testare“, spune Grigoriada Stroe, directorul de resurse umane al Ubisoft România, citat de ZF.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  1570

  Foarte bine

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.