Romtelecom dă acces gratuit la WiFi

Romtelecom dă acces gratuit la WiFi

2.572
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Romtelecom oferă clienților săi de Internet acces gratuit la peste 13 milioane puncte de acces WiFi din întreaga lume. Acest lucru e posibil prin opțiunea Fon, fără nici un cost suplimentar, conform unui comunicat de presă al companiei.

Pentru a beneficia de acces gratuit, clienții trebuie să permită, la rândul lor, acces la propria conexiune WiFi Romtelecom. Opțiunea Fon, care poate fi activată la cerere și pentru clienții existenți ai companiei, este disponibilă pentru abonații Romtelecom care dețin un router Huawei HG 658. Acesta permite partajarea accesului la propria conexiune WiFi de acasă.

Cu opțiunea Fon, clienții Romtelecom pot naviga pe Internet, accesa e-mailul sau rețelele sociale de pe orice dispozitiv în cele peste 13 milioane de locuri din întreaga lume. Datele de acces sunt disponibile pentru utilizatori în contul de MyAccount al fiecărui abonat, după ce acesta își dă acceptul pentru deschiderea accesului la propria conexiune.

Internetul în rețeaua Fon poate fi accesat cu orice dispozitiv conectat la FonSpot prin WiFi, prin deschiderea browser-ului și introducerea datelor personale de autentificare. Utilizatorii de smartphone sau tabletă au la dispoziție aplicația Fon, descărcabilă gratuit din App Store sau Play Store. De fiecare dată când aplicația va detecta un FonSpot, aceasta va conecta automat clientul la internet.

Clienții Romtelecom pot activa sau dezactiva oricând opțiunea FON, ori de câte ori consideră necesar, fără costuri suplimentare, prin contul propriu de MyAccount sau sunând la 1930 (apel gratuit în rețeaua Romtelecom).

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  1432

  Da foarte bine

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.