Robert Turcescu, colonel PDL în MApN

Robert Turcescu, colonel PDL în MApN

897
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Postul de televiziune Antena 3 a făcut publică, miercuri seara, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, realizată de Mihai Gâdea, lista cuprinzând mai multe persoane din viaţa publică românească, avansate în grad militar, de fostul ministru UNPR al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. Cei mulţi din lista publicată de Antena 3 au primit gradul de colonel, unii având grade militare mult mai mici.
În listă sunt incluşi de-a valma politicieni, jurnalişti, foşti miniştri, primari, preşedinţi de consilii judeţene. Printre ei se numără şi Robert Turcescu, în dreptul numelui fiind trecută apartenenţa politică: „PDL” şi gradul acordat: „colonel”.

Colonel a ajuns, conform aceleiaşi surse, şi fostul prim-ministru de 78 de zile, Mihai Răzvan Ungureanu.
Printre cei avansaţi la gradul de colonel se află şi fosta secetară şefă a lui Boc, Ştefania Ferencz.
Conform informaţiilor difuzate de Antena 3, Turcescu a ajuns colonel deşi nu şi-a satifăcut nici măcar serviciul militar.
Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a anunţat la Antena 3 că Armata va declanşa procedura în Justiţie pentru anularea ordinelor lui Oprea de avanasare în grad a oamenilor politici şi a jurnaliştilor.

Sursa: oradedolj.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.