Clinica Medlink este renumită pentru mărirea buzelor cu tehnica Russian Lips

Clinica Medlink este renumită pentru mărirea buzelor cu tehnica Russian Lips

59.136
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Există o teamă de tipul de buze cunoscute ca „duck lips” însă, cu toate că femeile încearcă în general să evite aspectul de „duck lips”, acestea doresc să ofere volum buzelor lor.

Tehnica de volumizare a buzelor Russian Lips a revoluționat estetica buzelor prin concentrarea pe zona roșie a acestora și mărirea ei, evitând aspectul de „duck lips”.

Majoritatea pacientelor care vin la Clinica Medlink nu își doresc doar volum, însă vor și o schimbare a formei buzelor, solicitând proceduri moderne de volumizare și conturare precum Russian Lips și Key Hole Lips. Cu toate acestea, aceste proceduri moderne nu sunt acceptate de majoritatea doctorilor, aceștia refuzând să învețe cum să le folosească în practică din două motive:

  1. Acestea sfidează normele tradiționale ale frumuseței naturale și proporțiile bine-cunoscute precum Golden Ratio, care este acceptată la nivel mondial. În prezent, foarte multe femei își doresc să aibă buza superioară egală cu cea inferioară, în comparație cu proporția 1.6/1 între cele două buze.
  2. Sunt doctori care consideră că procedura necesară pentru modificarea formei buzelor este foarte traumatică și periculoasă deoarece poți face injectarea într-o arteră și astfel să apară complicări – pe scurt, sângele nu ar mai ajunge într-o zonă a feței.

Doctorul Sam Mais, esteticianul clinicii, spune următoarele:

La Clinica Medlink, siguranța și sănătatea ta sunt prioritatea noastră numărul unu. În același timp, vrem să ne asigurăm că îți oferim forma buzelor pe care ți-o dorești astfel încât să te simți bine cu alegerea făcută. Motiv pentru care am ajustat procedura tradițională Russian Lips și am făcut-o mai sigură, totodată oferind cele mai bune rezultate.

Astfel, procedura pe care o folosim este diferită pentru că folosim un număr mic de injecții și injectăm direct în partea roșie a buzei pentru a evita arterele care se găsesc în partea albă a buzei – șansele de a injecta într-o arteră scad aproape de ZERO.

Prin faptul că nu injectăm acidul la marginea buzei reducem șansele ca acidul să migreze și să apară aspectul de Moneky Look sau Homer Simson Mouth.

Toate aceste lucruri fac ca procedura Russian Lips practicată la Clinica Medlink să fie realizată în sigurață, fără a compromite rezultatele dorite.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Nu toate tipurile de acid hialuronic sunt bune pentru procedura Russian Lips. Clinica Medlink recomandă următoarele:

  • Juvederm Ultra 3
  • Revolax Deep
  • RHA4 (Teosyal)

Efectele durează între 6 și 12 luni, cu condiția ca 2-3 litri de apă să fie consumați în fiecare zi pentru a menține buzele hidratate și a avea parte de un rezultat cât mai îndelungat.

 

6 pași simpli pentru buze perfecte Russian Lips

  1. Importanța consultației

La Clinica Medlink Estetix ai acces la Consultație Gratuită. În cadrul acesteia, vei discuta cu medicul estetician despre forma pe care îți dorești ca buzele tale să o aibă. În urma consultației, vei avea claritate cu privire la felul în care buzele tale vor arăta după tratamentul cu Acid Hialuronic.

  1. Tipul de Acid Hialuronic

În timpul consultației, unul din cele mai importante lucruri pe care îl vei afla este tipul de acid hialuronic ce va fi injectat în buzele tale. Acesta depinde de nivelul de hidratare al buzelor și influențează direct rezultatul tratamentului cu Acid Hialuronic.

  1. Măsurători exacte

Pentru a se asigura că rezultatul tratamentului cu Acid Hialuronic oferă buzelor tale forma dorită, medicul estetician va face măsurători exacte pentru a identifica asimetriile. Acestea vor fi corectate cu ajutorul tratamentului cu Acid Hialuronic, fiind injectat cu precizie acolo unde este nevoie pentru a corecta asimetrile care diminuează senzualitatea buzelor.

  1. Cantitatea necesară de Acid Hialuronic

Următorul pas constă în calculul cantității necesare de acid, atât pentru buza superioară cât și cea inferioară, astfel încât rezultatul să dureze între 6 și 12 luni. Este posibil ca Acidul Hialuronic să fie injectat și în colțurile gurii, pentru a obține un rezultat perfect simetric.

  1. Injectarea Acidului Hialuronic

Se începe cu injectarea Acidului Hialuronic în zona de contur a buzelor, iar apoi se trece către partea plină a buzelor. Imediat după, medicul îți va arăta buzele pentru a se asigura că ești mulțumită de rezultat.

  1. Recomandări post-tratament

Imediat după finalizarea tratamentului cu Acid Hialuronic, se va aplica un gel special, pentru a asigura o textură naturală și catifelată buzelor. Vei fi așteptată să revii la cabilet, la câteva zile după finalizarea tratamentului, pentru a analiza rezultatele și pentru a face eventualele corecții necesare pentru a avea buzele perfecte pe care ți le dorești.

Programează-te la o consultație la Clinica Medlink

Îți dorești să oferi o formă senzuală buzelor tale?

Programează-te acum la Clinica Medlink pentru o astfel de procedură.

Telefon: 0770 982 559

Pentru toate serviciile departamentului de dermatologie estetică, accesează: https://clinicamedlink.ro/departament-estetica/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.