Craiova: Program de formare profesională pentru 784 de angajaţi

Craiova: Program de formare profesională pentru 784 de angajaţi

722
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

784 de angajaţi din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia au oportunitatea de a beneficia de creşterea competenţelor profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă (FPC).

INNOTEK GROUP în parteneriat cu MITLIV EXIM şi ASOCIAŢIA CULTURALĂ SEBASTIAN lansează proiectul strategic „Creşterea competenţelor angajaţilor din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia prin cursuri de calificare/recalificare” POS DRU/164/2.3/S/139170. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi se va implementa pe o perioadă de 18 luni.

Cu o finanţare nerambursabilă de 4.085.340 lei, acesta işi propune să certifice 784 de angajaţi din cele 2 regiuni în calificările:
• Macaragiu
• Lucrător comercial
• Lucrător în structuri pentru construcţii
• Sudor

În cadrul proiectului fiecare participant va primi la finalizarea cursurilor echivalentul unei subventii de 480 lei/luna. Obiectivul general al proiectului este creşterea nivelului de calificare a 784 de persoane angajate din Regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia prin furnizarea a 28 de programe de Formare Profesională Continuă. Prin intermediul proiectului se furnizează toate premizele asigurării dezvoltării profesionale a grupului ţintă, în vederea creşterii flexibilităţii şi performanţei lor. Aceştia vor dobândi cunoştinţele şi competenţele necesare menţinerii sau ocupării unui loc de muncă mai bun, procedându-se la o
facilitare a procesului de inserţie profesională şi, implicit, la obţinerea unui nivel al veniturilor decent. Angajatorii vor beneficia astfel de o forţă de muncă calificată pe care o vor utiliza şi care îşi va aduce contribuţia într-o manieră directă la dezvoltarea activităţii şi a cifrei de afaceri. O forţă de muncă calitativă se va regăsi în servicii şi produse de calitate, fapt ce va conduce implicit la creşterea competitivităţii economice a celor două Regiuni.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2798

    un lucru bun

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.