Luptătorii ”Panterei” evoluează la Campionatul WKU de amatori

Luptătorii ”Panterei” evoluează la Campionatul WKU de amatori

6.357
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sportivii campionului mondial de juniori, Sorin ”Pantera” Tănăsie, vor evolua în cadrul campionatului WKU de amatori, care se va desfasura la Sala “Ion Constantinescu” din inima Baniei, duminica, 26 noiembrie 2017.

Sorin Pantera Tănăsie spune că participarea la acest campionat este ”un test binevenit” în urma căruia va ști care este nivelul de pregătire al fiecărui sportiv de-ai săi. ”În acest mod, o să știu exact cum stau sportivii mei la capitolul pregătire, mai ales că, pe data de 1 decembrie 2017, vom participa la o competiție de la box, la Arad, “Cupa Moșului”, iar în zilele de 8 decembrie, 9 decembrie și 10 decembrie 2017, o să fim prezenți la un turneu internațional, la Satu Mare. Îmi doresc foarte mult ca boxerii craioveni să își reia locul binemeritat în ierarhia națională”, declară Sorin Pantera Tănăsie, campion mondial juniori.

Antrenorul spune că are ca scop să dezvolte, la capacitate maximă, acest sport, și la capitolul seniori. ”Nu trebuie să uităm că, în momentul în care împlinesc vârsta de 18 ani, boxerii craioveni trebuie să renunțe la acest sport, deoarece nu există nicio perspectivă”, explică fostul campion.

Sirsa foto: ziarelive.ro

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   29-09-2015
  Mesaje
  41

  de la 18 ani sparg seminte si beau le pet in fata blocului , din cand in cand muncesc afara pt o pisicuta cu volan pe dreapta…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.