Vreți să începeți să practicați sport? Iată cum vă puteți găsi motivația!

Vreți să începeți să practicați sport? Iată cum vă puteți găsi motivația!

46.364
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Primăvara aduce vreme plăcută și este momentul potrivit pentru a începe să ne mișcăm cu adevărat după o iarnă lungă. Dacă până acum nu ați practicat niciun sport, vă vom sfătui cum să începeți să faceți exerciții, dar și mișcare în mod regulat și cu plăcere.

Obosiți după muncă? Nu contează

 

Cu siguranță cunoașteți deja acest sentiment, atunci când după orele lungi la muncă nu v-ar strica cel puțin o scurtă plimbare. Cu toate acestea, aveți nevoie de o motivație. Vă va ajuta și faptul dacă încetați să vă preocupați de cât de obosit vă simțiți și să vă concentrați toate gândurile asupra beneficiilor pe care vi le aduce sportul. Tot ce aveți nevoie este doar de o oră de sport pe zi. Știți ce vei obține într-un timp atât de scurt?

 

  • Sentimentul plăcut că ați făcut ceva pentru dvs.
  • Relaxare de la toate responsabilitățile – timpul dedicat sportului vă aparține.
  • Un val de endorfine, care vă vor schimba complet chiar și cea mai proastă dispoziție și vei zâmbi din senin.
  • Exercițiile fizice ameliorează stresul – chiar și cel care s-a acumulat în timpul zilei atunci când ați încercat să rezolvați probleme complexe la muncă.
  • Bonusul pe care îl veți obține este că, vă veți simțiți mai bine atunci când vă uitați în oglindă și s-ar putea să și încăpeți în pantalonii pe care i-ați pus deoparte în dulap cu ani în urmă.

 

Alegeți sportul potrivit

Pregătirea pentru antrenamente regulate constă în mai mulți pași. În primul rând, alegeți sportul pe care doriți să-l practicați. Dacă vă place să petreceți timpul printre oameni, sporturile de pereche sau de echipă vor fi cele potrivite pentru dvs. S-ar putea să vă simțiți mai confortabil în sala de fitness, înotând sau alergând. Dacă vă numărați printre cei cărora le place să petreacă mai mult timp în natură, ciclismul este o alegere potrivită. Există, desigur, mult mai multe posibilități. Depinde doar de dvs. ce activitate alegeți de care să vă bucurați cât mai mult timp.

 

Sfatul nostru: Pentru sportivii începători dar și cei avansați, există posibilitatea de a economisi bani atunci când cumpărați îmbrăcăminte și echipamente sportive. Puteți obține reduceri semnificative dacă aplicați cupon reducere Sneaker Industry la cumpărături. În magazin puteți cumpăra sneakerși, tricouri, șepci, șosete și alte accesorii pentru sport.

 

Începeți într-un ritm mai lent

O greșeală frecventă pe care o facem la început este că cedăm entuziasmului și alergăm într-un ritm mult prea rapid. Un astfel de început nu poate aduce decât dureri musculare și articulare inutile, oboseală și, în cele din urmă, dezamăgirea că nu v-ați respectat angajamentul.

 

Prin urmare, țineți cont de condiția voastră fizică. Dacă aveți un loc de muncă sedentar și nu ați practicat până acum niciun sport, puteți începe, de exemplu, cu plimbări de 30 de minute. După ce vă întoarceți acasă, faceți câteva exerciții mai ușoare timp de 15 minute. Adăugați treptat în intensitate, începeți să alergați și adăugați câteva exerciții mai complexe.

Puteți începe să practicați și alte sporturi într-un mod similar. Dacă vă decideți să mergeți cu bicicleta, alegeți inițial trasee mai ușoare, mai ales cele fără denivelări și alegeți un ritm mai lent. De-a lungul timpului, când veți simți că, condiția voastră fizică s-a îmbunătațit și mușchii s-au fortifiat atunci puteți alege trasee mai provocatoare.

 

Sfatul nostru: Puteți cumpăra îmbrăcăminte pentru exerciții în magazinul online About You. Pentru a cheltui mai puțin la cumpărături, utilizați cod reducere Aboutyou.

 

Alegeți îmbrăcăminte sport și alte accesorii

 

Atunci când faceți mișcare, este important să fiți îmbrăcat corespunzător. Căutați piese din materiale funcționale suficient de respirabile, care îndepărtează bine transpirația și se usucă rapid. Îmbrăcămintea sport trebuie, de asemenea, să fie confortabilă și să nu limiteze mișcarea.

 

Pentru fiecare sport, alegeți piese adaptate cerințelor lor specifice. Un fel de pantaloni sport sunt necesari pentru cicliști, alții pentru cei care practică sport în sala de forță. La fel se aplică și în cazul pantofilor. Până și pantofii de alergare sau pentru sporturile de interior au caracteristicile lor specifice. Confortul dumneavoastră după exerciții este, de asemenea, important. În acest caz, alegeți piese în care pur și simplu vă simțiți bine. Țineți cont să acopere articulațiile și mușchii care vor avea nevoie de timp pentru a se recupera după antrenament.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.