Dolj: Tânăr de 19 ani, mort în accident la Moțăței

Dolj: Tânăr de 19 ani, mort în accident la Moțăței

30.849
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(11 voturi, media: 3,82)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Moțăței, județul Dolj, a murit, în această seară, în urma unui accident rutier ce a avut loc în localitatea sa. 

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 561 A, pe raza localității Motăței s-a produs un accident rutier.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un barbat, de 36 de ani, din Motoței, pe DJ 561, pe raza localității Moțăței, din direcția Plenița către Bailești, a lovit din spate un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, care a fost proiectat într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul tânărului de 19 ani. Celălalt conducator auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.