Inaugurare la CCS Craiova – ”The Place To Be”

Inaugurare la CCS Craiova – ”The Place To Be”

3.620
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură a Studenților din Craiova vă oferă, începând cu data de 17 ianuarie 2018, o nouă experiență culturală. Este vorba de proiectul CCS The Place To Be, coordonat de Mirela Dișa. În cadrul acestui proiect, foaierul instituției s-a transformat într-un spațiu cultural, un ambient plăcut, plin de fantezie, unde tinerii se pot bucura de o carte buna, sau pur și simplu își pot petrece timpul liber alături de prieteni.

Ideea proiectului a pornit de la dorința de a oferii tinerilor un loc al lor, în casa lor, CCS Craiova. Un loc în care să se simtă confortabil, fie că participă la un eveniment cultural sau doar își doresc să treacă pragul Casei de Cultură a Studenților Craiova.

Mai mult decât atât, CCS The Place To Be, reprezintă punctul de întâlnire dintre CCS Craiova și publicul său, deoarece aici este locul în care tinerii se pot întâlni cu referenții culturali ai instituției și astfel, au posibilitatea să beneficieze de oportunități multiple de dezvoltare personală, prin programele si proiectele finanțate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Inaugurarea noului spațiu cultural va avea loc miercuri, 17 ianuarie, ora 11:00, iar seara, începând cu ora 19:00, craiovenii sunt invitați la spectacolul MIXEAZĂ PIESA (DE TEATRU) cu Radu Tudor si Mirela Disa , regia  Laurentiu Tudor. Un spectacol  în care tu alegi în ce fel se joacă piesa! O sa fie cu catuse, microfon, bol cu biletele, zambete, lacrimi si multe surprize! Intrarea este liberă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.