Casual Band se afla in topul preferintelor viitorilor miri!

Casual Band se afla in topul preferintelor viitorilor miri!

9.414
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)
Fotograf George Secu | www.esentialstudio.ro

Cand vine vorba de muzica de calitate si evenimente reusite, cuplurile aleg Bogdan Uta & Casual Band, nu numai pentru faptul ca au un site (www.casualband.ro) actualizat constant, bine structurat si transparent, ceea ce i-a propulsat in top este calitatea serviciilor oferite.

In urma unui sondaj recent, la care au participat patroni de restaurante si tineri care au participat in 2015-2016 la evenimente festive, a rezultat ca cea mai buna atmosfera si muzica diversificata au avut-o cei de la Casual Band. Este recomandarea pe care ei o fac atunci cand sunt intrebati.

„Sunt surprins intr-un mod placut sa aud aceasta veste. Ne bucura si ne motiveaza in continuare si pot spune ca vine ca o confirmare pentru munca noastra. Intotdeauna ne-am respectat clientii si le oferim de fiecare data doar muzica live si de calitate. Exista in cadrul site-ului nostru, pe pagina ‘Serviciile noastre’, pachete muzicale care contin tot ceea ce este necesar pentru un eveniment complet. Pe langa cuplurile din Craiova, avem solicitari din Bucuresti, Alba Iulia, Brasov, Pitesti, Buzau, Sibiu. De asemenea, romani stabiliti in Franta, S.U.A., Portugalia, Anglia sau Italia au ales sa danseze pe muzica interpretata de Casual Band, la cel mai important eveniment din viata lor, pentru care vin acasa.” Bogdan Uta, liderul formatiei Casual Band.

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.