Curs ARHIVAR, organizat în Craiova

Curs ARHIVAR, organizat în Craiova

4.082
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Având deschiderea în data de 13 DECEMBRIE, cursul de Arhivar, curs acreditat este necesar si util tuturor institutiilor publice si private creatoare de arhivã, care in acest fel pot evita aplicarea unor amenzi asigurând respectarea legislaţiei ȋn materie care impune ca aceste unitãţi şi instituţii publice sã angajeze personal specializat ȋn acest sens. Atenţie !!! Locurile pentru aceastã sesiune a cursului sunt limitate, de aceea pentru a ocupa un loc, adresaţi-vã centrului de studii, Profesional New Consult. Ultimele locuri pentru aceastã sesiune.

Cursul este susţinut de experţi ȋn domeniu, calificarea de arhivar este necesarã şi obligatorie pe piaţa muncii, conform disp. art. 31 din legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996.

Competenţele dobandite in cadrul cursului sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulãrii a activitãţii în departamentele de arhivã .

Mai multe detalii despre curs pot fi obţinute adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult, Craiova, la urmãtoarele coordonate:

Telefoane contact :  0740.770.771, 0745.490.490, 0784.333.777.

Sau puteţi remite un email la adresa : craiova@profesionalnewconsult.ro.

Ne gãsiţi în Craiova la adresa : bulevard Decebal, nr.102, blN10, sc.2, camera 2, Parter (lângã centrul comercial SUCPI, vizavi de ElectroputereParc Mall)

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/)

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/)

Curs Responsabil de Mediu (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/)

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5872

    ma intereseaza curs de bibliotecar,va rog ,daca se face?

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4477

    BUNA ZIUA CURSURI DE ENGLEZA AVETI?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.