(Update) Doi muncitori, surprinși de un mal de pământ, pe Str. Unirii

(Update) Doi muncitori, surprinși de un mal de pământ, pe Str. Unirii

12.624
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

12:10: Pompierii ISU Dolj intervin la această oră pentru scoaterea de sub un mal de pământ a două persoane. Din primele informații, este vorba despre doi muncitori care lucrau la consolidarea malului, fiind surprinși de acesta. Incidentul s-a petrecut la o adresă de pe Str. Unirii, respectiv la nr. 175, pe un teren privat. Deocamdată, nu se cunoaște starea victimelor.

Potrivit IGSU, mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea și un container de tip multirisc (cu accesorii de descarcerare, asigurare și stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile) au fost direcționate la locul evenimentului.

Revenim!

UPDATE, 12.45: Unul dintre cei doi muncitori, complet blocați sub pământ, a fost scos de pompieri. Din păcate, trupul acestuia era fără suflare, iar echipajul medical nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Potrivit repreentanților ISU Dolj, victima avea circa 60-61 de ani.

UPDATE: Și pentru cel de-al doilea muncitor, în vârstă de 49 de ani, a fost declarat decesul. 

În urma ploilor din ultimele zile, un mal de pământ s-a surpat şi a surprins doi muncitori, o persoană de 49 de ani şi una de 61 de ani. Au fost scoşi şi declaraţi decedaţi. Acţiunea a fost dificilă pentru că pământul era moale şi era pericol de surpare şi peste colegii noştri. Întreaga intervenţie a durat aproape o oră pentru că a trebuit să asigurăm zidul de sprijin, să nu se surpe în continuare, dar şi cofragul de metal care s-a desprins”, a declarat Constantin Florea, șeful ISU Dolj.

Update: Pe terenul privat unde s-a petrecut tragedia se lucrează la construirea unui imbol de locuințe colective și aparține lui Mihai Bogdan Duțescu, fiului avocatului Dan Duțescu, om de afaceri milionar, din Craiova.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6949

    Aiurea. Sa se odihneasca in pace pe lumea cealalta! Din pacate… mortii vor fi scosi vinovati mai mult ca sigur. Cunoscatorii stiu de ce.

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2858

    Reptilienii au prăvălit malul de pământ peste ei. Sau Illuminati.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6951

    Tineti la viata voastra si la sanatatea voastra! Daca sefu’ va da ordin sa va bagati in ceva periculos in cadrul serviciului refuzati. Daca va ameninta ca va da afara.. simplu mai bine dat afara decat la 2 metri in pamant. Viata si sanatatea este mai importanta ca orice serviciu.
    Daca nu va sunt asigurate din partea angajatorului conditii de securitate in munca, refuzati sa faceti treaba respectiva. In Anglia sa se fi intamplat asa ceva.. in 24 de ore firma era inchisa temporar.. si anchetata penal.

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-12-2017
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Reptilienii au prăvălit malul de pământ peste ei. Sau Illuminati.

    Era o glumă sau…?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.