Loredana concertează, pe 1 martie, la Craiova

Loredana concertează, pe 1 martie, la Craiova

5.639
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

De Martisor, Loredana va sustine un show grandios la Sala Polivalenta din Craiova, care va deschide turneul national “Sentimente”, care va cuprinde concerte in mai multe orase din Romania. Concertul din Bănie va avea loc pe 1 martie, la Sala Polivalenta, de la ora 19:30. Accesul publicului se face incepand cu ora 18:30.

 

 

Loredana, artista care a revolutionat arta spectacolului in Romania, va aduce o primavara de Sentimente, adaptand productia de la Sala Palatului, susținută anul trecut, pentru toti cei care nu au putut ajunge in Bucuresti. Cu o cariera de 30 de ani in care s-a reinventat si a inovat continuu, asa cum nu a mai facut-o vreodata un alt artist roman, Loredana este un icon al industriei muzicale. Show-ul Sentimente este asemenea unei usi deschise direct in sufletul artistei. Spectatorii pot calatorit prin viata si activitatea Loredanei, trecand de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei în cadrul spectacolului complex și multisenzorial.

 

Biletele pentru concertul Sentimente pe care Loredana il va sustine in Craiova se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente – telefon 0724 296 308 si online, pe eventim.ro si bilete.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este: 100 lei – categoria VIP, 80 lei – categoria I, 60 lei – categoria a II-a. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.