DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O acțiune de colectare a brazilor de Crăciun de la platformele gospodărești din municipiul Craiova va avea loc, în perioada 7-19 ianuarie, reprezentanții societății de salubritate anunțând că pomii vor fi predați unei firme autorizate, în vederea reciclării.

Craiovenii care locuiesc la case pot beneficia și ei de acest serviciu, gratuit, sunând la dispeceratul SC Salubritatea Craiova SRL.

„Acţiunea se va desfăşura numai pentru transportul brazilor și, prin urmare, adresăm rugămintea cetățenilor care locuiesc la bloc să depoziteze arborii uscați doar până la data sus-menționată în zonele destinate colectării deșeurilor. În aceeași perioadă, locuitorii de la case vor putea solicita ridicarea gratuită a brazilor din fața imobilului în care locuiesc telefonând la dispeceratul societății noastre, la numărul 0251/422.733 (apelabil non stop). Toată masa lemnoasă colectată va fi predată, în vederea reciclării, către o firmă autorizată”, a declarat Cristina Ghenea, purtător de cuvânt al SC Salubritatea Craiova SRL.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.