Craiova: Comercianții de haine vechi din târgul de săptămână, protest în fața...

Craiova: Comercianții de haine vechi din târgul de săptămână, protest în fața Prefecturii Dolj

5.587
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de comercianți de haine vechi din Târgul Săptămânal din Craiova au protestat, joi, în fața Prefecturii Dolj, fiind nemulțumiți de faptul că nu mai pot să își vândă mărfurile în spațiul respectiv.

Decizia închiderii târgului a fost luată la nivel național, dar oamenii spun că activitatea pe care o desfășurau în zona respectivă de comerț era singura lor modalitate de a obține venituri.

Aceștia cer redeschiderea târgului, mesajul fiind foarte clar: „O să murim de foame”.

Solicitările protestatarilor au fost preluate de prefectul Nicuşor Roşca, care s-a întâlnit cu o parte dintre aceștia.

“Domnul prefect le-a explicat faptul ca activitatea acestor obiective este suspendata prin hotarare de guvern si Institutia Prefectului si Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dolj nu pot emite decizii de reluare a activitatii. Prin urmare, domnul prefect a preluat solicitarile acestora si le va transmite la Guvern”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, Anca Ochianu.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    „comercianți de haine vechi” auzi si tu Tigani in toata regula! Cu haine fara documente de provenienta,fara casa de marcat si cu fake-uri gramada!

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9554

    Mi se pare abuziva aceasta decizie deoarece targul isi desfasoara activitatea in aer liber . Aceasta masura nu este doar abuziva dar este si pe cale de a falimenta o multime de agricultori care dupa un an de munca vin in targ sa-si vanda produsele . Acum vor fi nevoiti sa vanda produsele celor care au voie sa vanda , deci hipermarketurilor pe nimic ,si noi ulterior o sa constatam ca preturile au explodat cum dealtfel s-a si intamplat .
    Dupa atatea ticalosii au pretentia sa mergem la vot .

    Perpetuum Mobile
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-08-2021
    Mesaje
    0

    Toți părinții iși iubesc copii, și le doresc tot binele din lume. Fiecare părinte dorește ca copilul său sa fie sănătos și bine îmbrăcat. Multe mămici sunt în căutare de haine potrivite pentro copii lor. Calitatea superioară este cea mai importantă. https://www.kamelino.ro/este website-ul ce te va ajuta să iți alegi produsul perfect pentru copilul tău. Folosesc acest website de foarte mult timp, și sunt foarte mulțumit de el. Am recomandat prietenilor să folosească acest site și toți sunt foarte fericiți și mi-au mulţumit. Recent am procurat o salopetă pentru frate meu mai mic, iar calitatea este garantata.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.