Craiova: Comercianții de haine vechi din târgul de săptămână, protest în fața...

Craiova: Comercianții de haine vechi din târgul de săptămână, protest în fața Prefecturii Dolj

4.503
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de comercianți de haine vechi din Târgul Săptămânal din Craiova au protestat, joi, în fața Prefecturii Dolj, fiind nemulțumiți de faptul că nu mai pot să își vândă mărfurile în spațiul respectiv.

Decizia închiderii târgului a fost luată la nivel național, dar oamenii spun că activitatea pe care o desfășurau în zona respectivă de comerț era singura lor modalitate de a obține venituri.

Aceștia cer redeschiderea târgului, mesajul fiind foarte clar: „O să murim de foame”.

Solicitările protestatarilor au fost preluate de prefectul Nicuşor Roşca, care s-a întâlnit cu o parte dintre aceștia.

“Domnul prefect le-a explicat faptul ca activitatea acestor obiective este suspendata prin hotarare de guvern si Institutia Prefectului si Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dolj nu pot emite decizii de reluare a activitatii. Prin urmare, domnul prefect a preluat solicitarile acestora si le va transmite la Guvern”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, Anca Ochianu.

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  476

  „comercianți de haine vechi” auzi si tu Tigani in toata regula! Cu haine fara documente de provenienta,fara casa de marcat si cu fake-uri gramada!

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9554

  Mi se pare abuziva aceasta decizie deoarece targul isi desfasoara activitatea in aer liber . Aceasta masura nu este doar abuziva dar este si pe cale de a falimenta o multime de agricultori care dupa un an de munca vin in targ sa-si vanda produsele . Acum vor fi nevoiti sa vanda produsele celor care au voie sa vanda , deci hipermarketurilor pe nimic ,si noi ulterior o sa constatam ca preturile au explodat cum dealtfel s-a si intamplat .
  Dupa atatea ticalosii au pretentia sa mergem la vot .

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.