DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Perioada de distribuire a măştilor de protecţie pentru persoanele defavorizate a fost prelungită, potrivit unui anunţ făcut de către reprezentanţii Primăriei Municipiului Craiova.

Potrivit legii, beneficiază de măști de protecție următoarele persoane defavorizate, care au domiciliul în municipiul Craiova:

persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

persoanele din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv, reprezentând nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 6/2009 privind instituirea pensiei sociale minime garantate, aprobată prin Legea nr. 196/2009, cu modificările ulterioare;

persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale prevăzute de art. 42 şi 58 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Fiecare persoană va primi un număr de 50 de măşti de protecţie, aferente unei perioade de două luni, o singură dată, indiferent de categoria de persoane defavorizate căreia îi aparţin, la data distribuirii acestora.

Programul de distribuire este luni şi marţi în intervalul orar 8:30-16:00 la sediul din str. Eustaţiu Stoenescu, bl. T8, parter, miercuri şi joi în intervalul orar 8:30-16:00 iar vineri în intervalul orar 8:30 – 13:30 de la sediul din str. Mitropolit Firmilian, nr. 14.

Informații suplimentare se obțin la următoarele date de contact:

– sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Craiova, din str. Mitropolit Firmilian, nr. 14, tel. 0351428364;

-sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Craiova, din str.Eustațiu Stoenescu, bl. T8, parter, tel. 0251437617;

–  pagina de internet a Direcției Generale de Asistență Socială Craiova: www.spascraiova.ro.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.