DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pasionaţi de domeniul auto, un grup de tineri vă aştepată, miercuri, în parcare la Cârcea, pentru a dona bani pentru micuţa Iulia din Filiaşi, copila care la doar cinci anişori luptă, pentru a doua oară, cu leucemia. 

Întâlnirea celor pasionaţi de autoturisme va avea loc miercuri, de la ora 19:00 până la ora 22:00, în parcare la Cârcea, de această dată pentru micuţa Iulia din Filiaşi.

„Așa cum v-am obișnuit de fiecare dată, încercăm din puținul nostru să dăm mai departe și să nu fim indiferenți la problemele celor din jurul nostru. Haideți să fim alături de Iulia în lupta ei pentru viața și să demonstrăm încă o dată că dacă vrem ceva cu adevărat, se poate”, este mesajul organizatorilor evenimentului.

La vârsta de 2 ani, micuţa Iulia a fost diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică, o formă de cancer. Timp de trei ani, cu ajutorul familiei şi a multor oameni buni, a luptat cu boala. La sfârșitul tratamentului de întreţinere însă, boala s-a întors.

Fata poate urma tratamentul potrivit la spitalul Bambino Gesu din Roma şi ar urma să beneficieze şi de transplant de măduvă, fratele ei fiind donatorul. Costurile nu sunt însă uşor de suportat pentru familie.

Pentru aceasta este nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Orice contribuţie, oricât de mică poate salva viaţa copilei de 5 ani.

Fonduriile vor fi strânse de către creatorul paginii Pasiunea ne uneste , iar pentru a nu exista suspiciuni se va reveni cu dovada banilor trimiși către familia fetiței.

Cine dorește să ajute însă nu poate fi prezent fizic poate dona în conturile familiei :

EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901
RON: RO93BTRLRONCRT0488440901
Titular: VATUIU MARIANA VASILICA



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.