Lia Olguța Vasilescu, încrezătoare în dorința consilierilor PNL-USR-PLUS de a dezvolta Craiova....

Lia Olguța Vasilescu, încrezătoare în dorința consilierilor PNL-USR-PLUS de a dezvolta Craiova. „Mi-e greu să cred că aceste două proiecte le vor bloca ceilalți”

4.155
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lia Olguța Vasilescu a menționat, joi, în cadrul unei conferințe de presă prilejuită de semnarea protocolului PSD-PER, că nu are emoții în privința proiectelor pe care le-a promovat în timpul campaniei electorale, chiar dacă PSD nu mai are majoritate în Consiliul Local Craiova. 

Olguța Vasilescu este de părere că și consilierii PNL-USR-PLUS vor pune interesul cetățeanului mai presus decât pe cel politic.

Aceasta a punctat că foarte important este, de acum încolo, obiectivul de dezvoltare a municipiului Craiova.

„Sunt convinsă că multe dintre proiecte nu au cum să le blocheze, din moment ce ele sunt deja în diferite stadii, iar celelalte–spre exemplu Fan Zone – care este revitalizarea Pieței Vechi. Bineînțeles și construcția Spitalului de Pediatrie, mi-e greu să cred că aceste două proiecte le vor bloca ceilalți. Din punctul meu de vedere, am toată deschiderea pentru proiectele tuturor consilierilor indiferent de culoare politică, pentru că trebuie să ne axăm foarte mult pe dezvoltarea orașului. Vom găsi o modalitate de a ne trece toate aceste proiecte care sunt în acest protocol de colaborare și peste ani când vom veni să decontăm în fața electoratului, vom veni cu fruntea sus”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu a anunțat că și-a dat demisia din Parlament și că așteaptă să fie validată în funcția de primar al Craiovei.

În legătură cu lista viitorilor candidați, din Dolj, la Camera Deputaților și Senat, Vasilescu a spus că o decizie finală se va lua în acest weekend.

Olguța Vasilescu dă asigurări că ea nu se va regăsi pe lista respectivă.

„Nu mă veți vedea pe lista de la Parlamentare, nici măcar pe ultimul loc, ca să împing lista, deci hotărârea mea este definitivă și irevocabilă. În următorii patru ani voi rămâne primarul Craiovei”, a explicat Vasilescu.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  303

  In 2012 cand zicea ca reabiliteaza toate blocurile din Craiova cine a blocato ? A facut 3 blocuri, si alea cu probleme, de le venise la locatari sa plateasca mii de lei si au fost somati de primarie sa plateasca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.