Antonie Solomon. „Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta. Sunt de...

Antonie Solomon. „Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta. Sunt de sens giratoriu. M-am plimbat peste tot”

4.690
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Antonie Solomon, propunerea PER Dolj, pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, a menționat, joi, cu ocazia semnării protocolului de colaborare cu PSD, că el nu este „nici de stânga, nici de dreapta, ci este de sens giratoriu”. 

Solomon a dorit astfel să explice de ce se mută de la o formațiune politică la alta.

Despre o negociere cu PNL, după alegerile locale din 27 septrembrie, Antonie Solomon spune că nu a existat un asemenea pas.

Legat de protocolul de colaborare cu PSD Dolj, acesta a explicat că el nu crede în doctrine, ci crede în oameni.

„Nu suntem, ca partid, în stare să obținem nici 1% pe țară. Și atunci de ce să risipesc efortul? Eu vreau să ajut electoratul meu. Eu vreau să vă spun ceva. Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta, nici de centru, cum este Partidul Ecologist. Sunt de sens giratoriu. M-am plimbat peste tot. De ce? Ca să ajut Craiova. Acesta este adevărul. Nu cred în doctrine. Eu cred în oameni”, a declarat Solomon.

Solomon a mai spus că nu este interesat să „plece” în Parlamentul României.

„Am văzut ce este în Parlament. Locul meu este pe aici, mai ales că am o vârstă. Nu pot să mă duc să dorm, acolo, în Parlament. Dorm acasă la mine”, a conchis Antonie Solomon.

Joi, PSD Dolj și PER Dolj au semnat un protocol de colaborare.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    De ce s-a mutat?? Pai se muta unde e ciolanul/functia mai mare! Pt un salariu dolofan…devine peste noapte orice…avocat,profesor,politist, invata sa scrie in acelasi timp si cu dreapta si cu stanga Ce sa zic…credibilitate maxima la acest individ ca va face ceva in afara de a se ajuta pe el!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Iepurele infractor se duce acolo unde sunt morcovi de ros.. sare dintr-o gradina intr-alta in cautare de verdeturi si bunatati.

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Puteti sa da-ti exemple de politruci care nu se duc unde este de ros ciolanul, doar ca sa pastreze functia bine plaitita plus ceva de furat? De bine de rau, datorita lui Solomon, care facea parte pe atunci din pdl(basist( cea ce nu agreez chiorul betiv, avem 70% dintre blocuri cu alei, parcari, iluminat, gradini ale blocurilor imprejmuite cu gard etc. Sa nu mai zic de parcari pe ambele parti ale unor bulevarde importante din oras. Si mai mentionez, faptul ca, Bulevardul Decebal/Dacia facut de la cap la coada 12-13 km sau cat are de la calul mort si pana la iesire in severinului, se mentine si acum mult mai bine decat Calea Bucuresti facuta de vodkuta&co acum cativa ani si era dezastru de cand au facut-o, adica plina de valuri, ziceai ca mergi pe calorifer pe unele portiuni, guri de canal cu 5 cm mai sus fata de asfalt sau mai jos de acesta. Solomon a fost primul si singurul pe care l-am votat de cand am drept de vot, in rest am ales sa imi anulez votul de fiecare data cand au fost alegeri, indiferent de natura acestora.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.