DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Craiovei este Marian Vasile, potrivit unui anunț făcut chiar de către acesta, pe pagina de Facebook. 

„Multumesc inca o data craiovenilor care pe 27 septembrie au acordat incredere Partidului National Liberal! De asemenea, multumesc colegilor din PNL care au facut eforturi uriase in campania electorala, domnului deputat Nicolae Giugea si tuturor colegilor liberali care au candidat! Astazi, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al PNL, am fost desemnat ca fiind propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Municipiului Craiova. Increderea colegilor ma onoreaza si ma responzabilizeaza in acelasi timp. In urmatorii patru ani, alianta PNL-USR-PLUS care are majoritate in Consiliul Local Craiova va pune orasul nostru pe o traiectorie europeana”, este mesajul consilierului Marian Vasile. 

PNL și USR-PLUS au format majoritate în Consiliul Local Craiova, având astfel posibilitatea de a nominaliza viceprimarii orașului.

Alianța USR-PLUS l-a propus pe Cezar Drăgoescu pentru funcția de viceprimar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.