Salubritatea Craiova, „în război” cu șobolanii și șoarecii

Salubritatea Craiova, „în război” cu șobolanii și șoarecii

1.983
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A treia campanie de deratizare pe domeniul public din acest an, în Craiova, a fost demarată luni, scopul acțiunii derulate de SC Salubritatea Craiova SRL fiind combaterea rozătoarelor (şoareci, şobolani) şi menţinerea acestora la un nivel numeric redus.

Potrivit reprezentanților SC Salubritatea Craiova SRL, deratizarea va dura 10 zile.

În zonele de acţiune, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor amplasa, în prima fază, afişe de avertizare a populaţiei şi, ulterior, în aceleaşi locaţii, staţii de intoxicare în care vor fi introduse produsele raticide Prodiorat G și Rodexion Pastă, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii, informează autoritățile.

În afişele de avertizare se va specifica faptul că substanţele folosite sunt toxice pentru oameni şi animale, antidotul folosit în caz de ingestie accidentală este vitamina K1. De asemenea, în cazul unui astfel de incident presoana trebuie dusă imediat la spital și anunțat și SC Salubritate Craiova SRL despre zona în care s-a întamplat.

Suprafaţa totală pe care se va efectua activitatea de deratizare este de 741 de hectare, programul urmând să fie adaptat în funcţie de condiţiile meteorologice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.