Transportul gratuit pentru elevii craioveni din toamnă

Transportul gratuit pentru elevii craioveni din toamnă

1.508
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Elevii din Craiova vor trebui să mai aştepte până când vor primi gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun din oraş, solicitare pe care reprezentanții Consiliului Judeţean al Elevilor Dolj au făcut-o la finele anului trecut, demarând campania „Vrem gratuitate, nu transport în RATe!”, primarul Craiovei anunțând că acest lucru nu se poate aplica de la jumătătatea acestui an, așa cum își propuseseră.

Problema a fost readusă în discuție, vineri, la dezbaterea bugetului pentru anul în curs, reprezentanta elevilor dorind să afle care mai este situația în acest caz.

Mihail Genoiu a spus că din analizele efectuate până acum a rezultat că încă nu poate fi acoradtă această gratuitate dar că se fac calcule și că se încearcă oferirea unui răspuns pozitiv pentru începutul anului școlar viitor.

„Ne propunem să facem posibil acest lucru începând cu anul școlar 2019-2020. Acest lucru înseamnă că ne trebuie concursul RAT Craiova, pentru că nici RAT-ul nu a fost pregătit, pentru că înseamnă o creștere a numărului mijloacelor de transport. Nici noi, ca primărie, nu am fost pregătiți din punct de vedere al sumelor alocate. Vom stabili exact numărul de elevi care ar urma să beneficieze de gratuitate”, a spus Genoiu.

3 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7435

  Tara te vrea prost si indoctrinat..
  De aia s-a distrus sistematic invatamantul Romanesc.. tocmai ca cei care ies de pe bancile scolii sa fie mai prosti din generatie in generatie intr-un numar cat mai mare…
  Totul a pornit de la gropara invatamantului romanesc.. Hoasca de Androneasca… gropara invatamantului romanesc..

  Hai sa le dam gratuitate pensionarilor comunisti.. dai dracu de elevi..

  Ba.. in tarile dezvoltate pensionarii te invita pe tine sa te asezi pe locurile din transportul in comun si se ridica ei…
  Ba.. pensionarii nostri comunisti se uita urat la tine.. daca nu te ridici sa le dai lor locul.. de parca ai fi obligat in vreun fel sa faci asta..

  Diferenta de mentalitate colosala intre batranii altor natii europene.. si batranii nostri comunisti.. indoctrinati de mici.. sau din adolescenta.. de cand erau tineri.

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9492

  E foaret normal ca elevii sa aiba gratuitate lin mijloacele de transport in comun , ca si pensionarii dealtfel .
  Dealerii de droguri te vor fumat .

 3. #3
  Junior
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  52

  „Pacat” ca elevii astia mici nu pot vota, ca ar fi un plus pentru ei. Abea reusesc sa zmulga cateva voturi de la aia de clasa a 12-a care sar de 18 ani, si bineinteles daca prind an electoral inainte de terminarea scolii. „Mare pacat” pentru rosiatici !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.