DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de mii de bunuri de lux, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproape 8 milioane de euro, au fost descoperite de polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, care se afla la volanul unui autocamion, înmatriculat în Bulgaria.

Conform documentelor prezentate, şoferul transporta marfă în regim de coletărie, pe ruta Grecia –Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul de marfă al autocamionului, mai multe cutii de carton ce conțineau articole de îmbrăcăminte și marochinărie.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 21.510 articole de îmbrăcăminte și marochinărie, toate purtând însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Șoferul autocamionului a declarat ca bunurile îi aparțin.

„Bunurile, în valoare de 38.159.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de şoferul bulgari se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, arată Poliția de Frontieră.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.