Zonă pietonală, în week-end, pe Strada ”A. I. Cuza”

Zonă pietonală, în week-end, pe Strada ”A. I. Cuza”

5,336
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1.00)

Odată cu achiziționare autobuzelor electrice, municipalitatea intenționează, după o consultare publică, să închidă traficul rutier, la sfârșit de săptămână, pe Strada ”A. I. Cuza”. Biciliștii din oraș i-au cerut edilului să extindă zona pietonală, iar acesta și-a luat angajamentul că imediat ce flota de autobuze noi se va extinde vor fi făcute modificări.

”Am promis că în momentul în care vom avea autobuzele electrice, vom încercă să introducem o parte dintre ele în centru, așa încât să fie linie de legătură în centrul Craiovei și cartiere. Apoi, vom încerca să facem pe A. I. Cuza – vom face și o dezbatere publică în sensul ăsta – zonă pietonală”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Foto: arhivă

3 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7656

  Mai lasati-ma dreaq cu zona pietonala a voastra. Lumea are nevoie sa umble cu masina.. ca doar nu lucreaza toti la primarie sa frece menta aiurea pe bani publici.

  Inchideti draq toata Craiova sa aiba biciclistii unde sa se plimbe pe toate strazile din toata Craiova.

  Dupa ce ca ati pus parcare non stop cu plata pe tronsonul ala 24/7 mai faceti si zone pietonale.

  Chelului tichie de margaritar ii trebuie.. zone pietonale… Oricum in multe zone din Craiova miroase a Hoit.. a canalizare si a gunoi.. Mai ales vara e urgie. Zone pietonale va trebuie voua !

 2. #2
  nei
  Newcomer
  Data de inscriere
   22-11-2011
  Mesaje
  34

  Salutam ideea!
  Koss pt cultura ta generala, biciclistii nu au voie cu bicicleta in aceste zone pietonale conform OUG 195/2002, art. 161.
  Ce mare nevoie ai tu sa te plimbi in weekend cu masina pe A.I Cuza?
  Pune mana si fa miscare, planteaza un pom…. polueaza cat mai putin.
  Observ din comentariul tau ca ai foarte mari nemultumiri de legate de orasul in care stai, as zice mai degraba ca esti “hater”….. nu asa dam inainte.

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7658

  Pai eu muncesc si in weekend desteptule.. am nevoie de masina! Doar nu oi fi pensionar sa ma uit la cai verzi pe pereti prin parcuri asteptand pensia.
  Craiova nu e un oras.
  Craiova a devenit un sat cu blocuri.

  Orase, metropole, comune, sunt prin alte parti.. Craiova e doar un SAT.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.