Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) împlinește nouă ani de...

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) împlinește nouă ani de activitate

702
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) împlinește nouă ani de activitate. Instituția se numără printre cele mai moderne și performante din ţară.

Autoritățile județene și-au exprimat, cu această ocazie, aprecierea pentru evoluţia notabilă înregistrată de CJRAE și au reafirmat susţinerea pentru iniţiativele şi proiectele menite să contribuie la dezvoltarea unui sistem educaţional de calitate.

„Aniversăm nouă ani de existenţă, iar una dintre structurile pe care CJRAE le-a preluat împlineşte 24 de ani. (…)An de an, inițiem noi proiecte şi programe educaţionale pentru elevi, părinţi şi cadre didactice. Acum, cu prilejul aniversării, vom lansa programul educaţional «Tonomatul de vacanţă», aşteptat de foarte mulţi copii şi părinţi(…)“, a declarat directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj, profesor dr. Marinela Dumitrescu.

În ultimii trei ani, Consiliul Județean Dolj a alocat Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională aproximativ 200.000 de lei pentru investiții în modernizarea sediului instituției și pentru achiziția de echipamente necesare desfășurării în bune condiții a activității.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.