Craiova: Tânăr condamnat pentru trafic de etnobotanice, prins de poliție

Craiova: Tânăr condamnat pentru trafic de etnobotanice, prins de poliție

921
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un tânăr de 28 de ani, din Craiova, condamnat la 2 ani închisoare pentru trafic de plante etnobotanice, dar care s-a sustras de la ispășirea pedepsei, a fost prins, ieri, de oamenii legii. 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi prins pe VIOREL-MĂDĂLIN C. de 28 de ani, din Craiova pe numele căruia magistraţii au emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru trafic de plante etnobotanice. Craioveanul a fost introdus în arestul Inspectoratului.

 

Căutată pentru trafic de persoane, vătămare corporală şi proxenetism, prinsă la Afumați-Dolj

 

Tot ieri, poliţişti din cadrul I.P.J.Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au organizat şi  executat o acţiune, în comuna Afumaţi,  unde a fost depistată o femeie de 50 de ani, din  Bucureşti, pe numele căreia autorităţile din Germania au un mandat european de arestare pentru săvărşirea, pe teritoriul acestei, ţări în perioada 2008-2011, a mai multor infracţiuni de trafic de persoane, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism. ”Cea în cauză a fost prezentată  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentată Curţii de Apel Craiova în vederea demarării procedurilor de extrădare”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Persoana în cauză era pusă în urmărire la nivel naţional şi internaţional, acum fiind  introdusă în arestul I.P.J.  Dolj



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2440

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2830

    periculoasa babeta

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     14-03-2015
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    Foarte bine

    Foarte bine ca l-au prins, sau foarte bine ca se ocupa cu asa ceva…?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.