Dincă: “Este la îndemâna noastră să scăpăm de maidanezi!”

Dincă: “Este la îndemâna noastră să scăpăm de maidanezi!”

560
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul craiovean Mărinică Dincă a declarat, luni, că lucrează la un proiect, împreună cu mai mulţi factori, între care şi organizaţii neguvernamentale, pentru gestionarea populaţiei de câini fără stăpân. “Este obligatoriu!” şi “Este la îndemâna noastră!” să scăpăm de această problemă, a spus Dincă – maidanezii care, aproape zilnic, fac victime printre craioveni. Viceprimarul a explicat că administrarea situaţiei cu care se confruntă la această oră Craiova poate fi făcută, în cea mai mare parte, prin decizii adecvate la nivelul Consiliului Local Municipal.

Nouapresa2 COMENTARII

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   08-01-2006
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  55

  ar putea initia un proiect cu accesarea fondurilor UE pentru amenajarea adaposturilor , sterilizarea si dotarea echipajelor de ecarisaj care sa se ocupe si sa nu se faca doar ca alearga niste caini , mai mult decat atat ar putea stimula Consiliul Local – populatia , ca la fiecare animal fara stapan adus in aceste adaposturi sa fie platit cu 5-10 ron si atunci sa vezi cat spirit civic si cata treaba cu bani putini se va face !!! E un plan , o idee zic eu de luat in seama … !

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   26-03-2010
  Mesaje
  893

  numai prin EUTANASIERE scapam de javrele astea ordinare !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.