Ajutam Craiova sa devina „Orasul Reciclarii”?

Ajutam Craiova sa devina „Orasul Reciclarii”?

2.042
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

EcoRom Ambalaje, cei „responsabili” cu reciclarea in Craiova, aceiasi care au plasate „clopotele” de colectare selectiva prin tot orasul, au lansat o competitie prin care se incearca identificarea celui mai „eco” oras din Romania. Premiul este unul substantial si de care putem beneficia noi toti: o zona verde de relaxare cu wi-fi gratuit in valoare de 12.000 euro!

Craiova este printre favoriti deoarece stam destul de bine la capitolul colectare selectiva si asta mai ales datorita celor de la EcoRom care au facut in urma cu ceva vreme un parteneriat cu orasul nostru si au adus pubelele de colectare selectiva plasandu-le in zone de interes din Craiova.

Puteti si voi sa ajutati Craiova, sa ne ajutati pe noi toti sa beneficiem de o astfel de zona! Popularizati cat mai mult acest concurs, scrieti despre el pe bloguri, pe forumuri, pe retelele de socializare. Cu cat orasul nostru este mai „eco”, mai „verde”, cu atat sansele sa fim declarati „Orasul Reciclarii” sunt mai mari!
Si facand acest lucru, puteti participa si la concursul cu premii „Se cauta cavalerul reciclarii 2.0” unde pe langa ajutorul dat orasului tau, poti castiga niste lucruri dragute.
Asadar, credeti ca merita Craiova titlul de Orasul reciclarii?



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     01-06-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    62

    Ar fi minunata daca TOTI am recicla selectiv si….nu s-ar mai „servi” din aceste pubele speciale anumite „doamne” si anumiti „domni” atunci cand pubelele sunt aproape pline.
    Cred ca putem reusi daca vom face reciclarea corecta !

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1226

    nu fiti prosti!!!II AJUTATI PE MAFIOTI SA DUCA DESEURILE DEJA RECICLATE SI SA SCOATA MILIARDE BUNE…PRECTIC NEFACAND NIMIC.
    Strangeti voi,undeva,pet-urile dozele si vi le duceti singuri la centrele de recilcare si va luati voi banu pe ele…nu mafiotii din primarie!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.