DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

În fapt, în dimineaţa zilei de 05 iunie a.c., ora 10.10, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, fostul concubin, un bărbat de 44 de ani, din localitate, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21.50, polițistii au fost sesizați din nou de femeie cu privire la faptul că, bărbatul s-a deplasat la locuința acesteia și ar fi agresat-o fizic, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Cu această ocazie, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar, în urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.