Creative IT a ajuns la a VII-a editie de generozitate

Creative IT a ajuns la a VII-a editie de generozitate

1.900
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Creative IT este un targ caritabil de Craciun ajuns deja la VII-a editie in 2023. Targul a aparut din dorinta comunitatii IT din Craiova de a raspunde problemelor celor aflati in dificultate si de a se implica activ in sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. Oameni creativi din domeniul IT si nu numai vin an de an cu o multitudine de obiecte create manual, de la decoratiuni de Craciun si pana la gadgeturi si creatii artistice, toate realizate in scopul de a stange donatii pentru cauze sociale.

Prin initiativele sale, Clubul Programatorilor a reusit sa sprijine studenti aflati in dificultate sa iti continue studiile, a contribuit la construirea primei tabere pentru copiii cu afectiuni oncologice din zona Olteniei si a ajutat numerosi copii cu diverse afectiuni sa beneficieze de tratament adecvat.

In 2023 am ales sa continuam colaborarea cu asociatia Lions Craiova si sa ne unim fortele in vederea renovarii Caminului pentru Persoane Varstnice din Craiova. Ne-am propus sa achizitonam paturi, lenjerie si alte obiecte de mobilier, sa reamenajam camera de zi dar si sa le oferim cateva cadouri in prag de Craciun.

Asadar, deschidem portile targului nostru pe data de 10 Decembrie 2023, incepand cu ora 14, la Vicii si Capricii ( Calea Unirii, 196) si va asteptam ca in fiecare an cu cele mai inovative decoratiuni de Craciun, dulciuri si multe alte surprize.

Daca nu puteti ajunge la eveniment dar totusi doriti sa sustineti proiectul acesta aveti oricand posibilitatea de a face o donatie in bani adaugand in cos un produs de tip Donatie sau accesand pagina Doneaza. Exista de asemenea si posibilitatea de a contribui ca persoana juridica printr-o sponsorizare, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii, gasiti datele noastre de contact in pagina Contact.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.