O tânără a decedat în urma unui accident produs pe Centura de...

O tânără a decedat în urma unui accident produs pe Centura de Nord a Craiovei

12.753
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,40)

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați, sâmbătă seara, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 65 F, pe Centura de Nord a Craiovei.

La fața locului, s-a constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, pe D.N. 65 F, într-o curbă la dreapta, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a pătruns pe contrasens unde, cu partea stânga spate a semiremorcii, intrând în coliziune cu trei autoturisme.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea unei tinere de 33 de ani, din județul Dolj, conducătoarea unuia dintre cele trei autoturisme, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Din nefericire, în dimineața zilei de 03 decembrie, tânăra de 33 de ani a decedat”, arată IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.