Tragedie la Filiaşi: Un elev a murit, după ce a fost lovit...

Tragedie la Filiaşi: Un elev a murit, după ce a fost lovit cu capul de uşa clasei de un coleg

906
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tragedie la Filiaşi: Un elev a murit, după ce a fost lovit cu capul de uşa clasei de un coleg

FILIAŞI. Un elev de 14 ani din Filiaşi-Dolj a murit, marţi după-amiază, după ce a fost împins de un coleg şi s-a lovit cu capul de uşa de la clasa unde învăţau cei doi.

 

Popescu Ionuţ Alexandru de 14 ani a murit, marţi după-amiază, după ce un alt coleg  l-a îmbrâncit, acesta lovindu-se la cap de uşa de acces. Tragedia a avut loc, în pauza dintre ore. Copii sunt elevi în clasa a VII-a la Şcola cu clasele I-VIII Filiaşi.

Potrivit comisarului şef Adrian Căpraru, minorii s-au jucat şi unul dintre ei a împins victima şi a lovit-o cu capul de uşa de acces.

„Cazul a fost preluat de un procuror de ala Prchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Azi se va face necropsia. Urmează a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat comisarul şef Adrian Căpraru.

Martorii tragediei spun că victima ar fi consumat etnobotanice.

„Cadavrul a fost dus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Procurorii trebuie să  stabilească dacă elevul a avut discernământ în momentul în care a săvârşit fapta“, a spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvînt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    49

    de asta nu ma mai apuc cu toti prostii pe strada , se dau cocosi si pica din 2 scatoalce , mai dau si cu capu de bordura si ajung la politie dupaia…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.