Craiova: Se lansează programul “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania”

Craiova: Se lansează programul “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania”

1.050
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderul programelor de dezvoltare personală,  “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania”, va fi lansat, în această seară, şi la Craiova, începând cu ora 19.00, la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale (Calea Bucureşti nr. 107D, în sala Aula Magna).

“The Duke of Edinburgh’s International Award Romania” se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Printre beneficiile derulării programului în organizaţii se numără: consolidarea reputaţiei organizaţiei care derulează un program cu prestigiu la nivel internaţional, recunoaşterea activităţilor pe care tinerii deja le desfăşoară, diverse oportunităţi educaţionale, îndrumarea tinerilor în dezvoltarea lor.

Opt milioane de tineri din peste 140 de ţări şi teritorii din întreaga lume au participat la DofE Award din 1956 până astăzi şi numărul lor creşte în fiecare zi. Acest lucru a fost posibil datorită școlilor și organizațiilor care le oferă participanților sprijinul necesar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.