Manichiura de toamna 2023: top 20 idei

Manichiura de toamna 2023: top 20 idei

19.687
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În plin sezon de toamnă trebuie să devii una cu natura, să te integrezi, să fii parte a acestei frumoase povești… Și cum altfel să faci asta decât prin intermediul manichiurii.
Nuanțele de sezon, elementele decorative și motivele tomnatice pot fi reperul tău de inspirație pentru crearea unui design creativ și atrăgător în materie de unghii de toamnă.

Totuși, dacă ești în pană de idei și nu știi cum să-ți diversifici stilul, noi, experții MAKEUP, te invităm să faci cunoștință cu acest top ce include 20 de idei creative pentru manichiură, care te vor transpune în mijlocul unui peisaj auriu de vis.

 ASORTI DE CULORI

Versatilitatea și extravaganța sunt la modă toamna, iar din acest motiv poți da frâu liber imaginației și să creezi cele mai neobișnuite combinații de culori pentru manichiură. În acest proces îți recomandăm să te conduci după gamă cromatică și tonuri. Spre exemplu poți asorta nuanțe de cafeniu cu portocaliu și galben muștar pentru un look îndrăzneț, sau poți merge pe o combinație dintre verde pal, bej și alb pentru un rezultat mai elegant. Totul este la discreția ta!

 NUANȚE NUDE

Printre cele mai populare modele unghii de toamnă se numără și manichiura în nuanțe nude. De ce anume așa? Pentru că astfel de culori sunt multifuncționale, iar pe baza lor poți cu ușurință să creezi orice fantezie tomnatică. În plus, unghiile nude sunt preferate de majoritatea fetelor, fiind considerat un design care nu se învechește niciodată. Dacă și tu ești adepta acestui trend, atunci te invităm să accesezi site-ul https://makeup.ro/ și să faci cunoștință cu toată colecția de lacuri nude.

 CULORII RUGINII

Toamna este artist desăvârșit, la fel ca și meșterii de manichiură, care se inspiră din creațiile fabuloase ale acestui anotimp și le transpun în lucru. Culori precum ruginiu, arămiu, galben muștar, roșu-vișiniu sunt cele care predomină în natură și care își fac apariția și pe unghii cu gel de toamnă.

 GRADIENT CU FRUNZE
Dacă vrei să pătrunzi în spiritul toamnei atunci frunzele pe unghii sunt modalitatea perfectă! Indiferent că alegi să le desenezi manual sau să aplici autocolant, ele vor arăta mereu frumos, mai ales pe fundalul unui gradient în nuanțe calde.

 EFECT MAT
Folosește lac de unghii mat în nuanțe de toamnă pentru a obține un aspect elegant și sofisticat. Manichiura mată este una dintre tendințele de frumusețe ale sezonului și se potrivește perfect cu atmosfera toamnei. Culorile cum ar fi negrul, maroul sau burgundy, oferă un aspect sofisticat și modern.

 CAFENIU
Când vine vorba de unghii de toamnă, nimeni și nimic nu poate interzice cafeniul! Această nuanță bogată și cremoasă, asemănătoare ciocolatei calde se plasează drept un must-have pentru acest sezon. Cafeniul se regăsește în fiecare detaliu al peisajului tomnatic, devenind o nuanță cu multiple fațete.

 METALLIC NAILS

Nuanțele metalice, cum ar fi bronzul, cuprul sau argintul, adaugă o notă de strălucire și eleganță manichiurii tale de toamnă. Aceste culori pot fi purtate cu încredere la evenimentele speciale din acest sezon.

 STAMPING

Folosește această metodă pentru a transpune diverse motive sezoniere, creând modele unghii de toamnă elegante. Aplică gelul în nuanța corespunzătoare, obține desenul dorit și transferă-l direct pe placa unghiei. Această metodă va facilita lucrul, oferindu-ți un rezultat elegant rapid și cu minim de efort.

 ROȘU 

Un roșu pasional va completa perfect peisajul tomnatic, scoțând în prim plan trăsăturile distinctive. Acesta te va face să ieși în prin plan și să te diferențiez.

 STICKERE
Abțibildurile pentru unghii de toamna vor adăuga un aer creativ manichiurii. Poți opta pentru aplicarea elementelor sezoniere cum ar fi pomușoare, picături de ploaie sau fructe de toamnă.

 FRENCH

Clasic și de înlocuit. Manichiura franțuzească readaptată este actuală și pentru sezonul 2023. Poți înlocui clasicul alb cu nuanțe specifice anotimpului, optând pentru accente de roșu, portocaliu, maro, verde smarald, etc.

 OJĂ REFLECTORIZANTĂ

Perfectă pentru evenimentele festive de toamnă, manichiură cu ojă reflectorizantă folosește pigmenți fosforescenți care absorb lumina și o reemit, oferind un aspect luminos și vibrant.

 GLITTER
Pentru un strop de strălucire în manichiura ta de toamnă, adaugă puțin glitter auriu. Acest luciu aduce un efect de glamour și poate fi folosit ca accent pe una sau mai multe unghii.

 OMBRE

O tehnică populară este ombre cu tonuri de toamnă. Creează o tranziție frumoasă între diferite nuanțe de toamnă pe fiecare unghie pentru un efect subtil, dar fermecător.

 TEXTURI
Experimentează cu lacuri de unghii texturate pentru a adăuga volum manichiurii tale. Lacurile cu finisaj texturat pot crea un efect interesant și tactil pe unghii.

 FOLIE AURIE

Pentru a crea accente specifice sezonului de toamnă optează pentru a integra folia aurie în manichiura ta. Folia este un material subțire care poate fi aplicat integral sau pe porțiuni și creează un efect strălucitor plăcut, specific pentru unghii cu gel de toamnă.

 MANICHIURĂ DE HALLOWEEN

Pentru doamnele care adoră sărbătoarea Halloween-ului, această opțiune este perfectă. Folosește negru, portocaliu și violet pentru a crea modele inspirate de Halloween, cum ar fi păianjeni, lilieci sau chiar fantome.

 EFECTE 3D

Toamna este cunoscută și pentru ploile sale ușoare și misterioase. Desenează picături de ploaie în stil 3D și vopseștele în nuanțe de albastru și gri pentru a crea un efect mai realist.

 MOTIVE DE TOAMNĂ

Desenează motive de fructe de toamnă precum mere, pere sau struguri pe unghii folosind nuanțe corespunzătoare. Această manichiură veselă și colorată îți va aduce aminte de recolta generoasă a toamnei.

 LINII ABSTRACTE

Un model clasic pentru unghii cu gel de toamnă, este cel cu dungi. Creează linii subtile folosind nuanțe caracteristice, cum ar fi burgundy sau verde smarald. Acest design este potrivit pentru orice ocazie și se adaptează cu ușurință la stilul tău.

Manichiura de toamnă este ocazia perfectă pentru a reflecta frumusețea acestui anotimp într-un mod unic și original. Alege efectul care te reprezintă, culorile preferate și dă frâu liber imaginației.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.