Craiova: Cercetaţi pentru furt de carburant de la o staţie Peco

Craiova: Cercetaţi pentru furt de carburant de la o staţie Peco

628
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Doi tineri de 20 şi 26 de ani din Craiova au alimentat un autoturism cu carburant în valoare de 300 lei după care au părăsit zona fără să achite contravaloarea. Ieri, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie i-au fost identificaţi şi condus pentru cercetări la sediul poliţiei.

Poliţiştii craioveni au stabilit faptul că, la data de 8 iunie 2014, în jurul orei 18.45, cei doi craioveni s-au prezentat la o staţie PECO, cu punct de lucru pe strada Râului din Craiova, unde au alimentat un autoturism cu carburant în valoare de 300 lei după care au părăsit zona fără să achite contravaloarea.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pe numele celor doi fiind întocmit dosar penal.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1373

    Sa faca puscarie/////////////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    796

    la brutarie cu ei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.